tiistai 2. helmikuuta 2016

Instalempparit


Moi toverit.


Törmäsin vähän aikaa sitten pysäyttävän osuvaan quoteen Instagramin ihmeellisessä maailmassa. Siitä sain idean koota yhteen postaukseen muutaman hyvän Instapostin. Miksi juuri nämä? Ne kuvastavat enemmän kuin hyvin mua & ylipäätään meitsin ajatusmaailmaa - sitä, mitä pidän tärkeänä.

Käykää ihmeessä tsekkailemassa noita kuvissa näkyviä käyttäjiä - niillä on aivan mahtavia postauksia päivittäin! 
Mä oon vaan aina tykännyt keskustella sellaisista ''syvällisemmistä'' jutuista muiden kanssa. Pinnalliset keskustelut ovat satunnaisesti ok, mutta nautin suuresti niistä kunnon avautumiskeskustelusta, joissa pohditaan elämän suuria kysymyksiä: mennettä, tulevaa, ajatuksia, ongelmia, iloja, rakkautta, tunteita ja persoonallisuutta. Näitä keskusteluja on tultu käytyä niin vanhojen ystävien kuin puolituttujen kanssa... ja en kyllä yhtään osaa sanoa, että miten ne puolitutut ottaa tän diipin puolen vastaan. Aika monesta en tosin ole sen kerran keskustelun jälkeen kuullut mitään,..
Nämä kaksi kaverusta köyttyvät aika kivasti yhteen. Tehdään jooko arjesta vähän siedettävämpää tukemalla toisiamme? Ne hymyt, sanat ja teot eivät ole toisarvoisia, ne ovat merkityksellisiä. Tuo alempi kuva ehkä kertookin kaiken tarvittavan.Mä puhun aina siitä, kuinka pitäisi olla erilainen. Erilaisuus on rikkaus ja mun mielestä hyvin tavoiteltavaa. Erikoiset ihmiset jäävät mieleen ja ovat muistettavia - he eivät katoa massaan. Ei ole väliä, millä erottaudut, kunhan teet sen. Itse pidän joukosta erottuvia kiehtovina ja hyvinkin puoleensa vetävinä persoonina. Jos ihminen ei itse tiedä kiinnostuksensa kohteitaan - Miten joku muu voisi hänestä kiinnostua?

Erikoisuus on rohkeutta.


Dare to be different. Dare to stand out.

Ei kommentteja: