tiistai 16. helmikuuta 2016

MINÄ olen täällä taas


Heipähei toveruudet!

Nyt on niin, että ojan pohjalta ollaan kavuttu ylös, ja itse positiivisuus on täällä taas, koska tiedän, että miellytän ihmisiä (myös itseäni) enemmän tällaisena positiivisena versiona. :-)

Tajuatteko, että aurinko paistaa - ja se oikeasti lämmittää! Ulkona on aivan mahtava sää, ja se jos mikä piristää varmasti jokaista. Lisäksi asia, jonka ansiosta hymyilen kilpaa tuon auringon kanssa, on urheilu.Olen taas päässyt kiinni siihen urheilijan arkirytmiin, jollaista olen viimeksi elellyt oikeasti joulukuun lopuilla. Voimmeko tästä siis tehdä johtopäätöksen, että tuo tilapäinen masentunut mielialani johtui urheilun puutteesta? Voimme.
Kaikki eri treenit antavat aivan käsittömän paljon energiaa ja iloa mun elämääni. 

Edes kaikki mahdolliset ylistyssanat eivät riitä kuvaamaan eilisen päiväni fiiliksiä. Ajelin puolen päivän aikoihin Vihtiin treenailemaan, pitkästä aikaa. Ensin menimme maneesille ja tiesin, että minun pitäisi rämpiä läpi sekä tekninen, että kyyrini. Päätin kuitenkin, että tänäänhän ei rämmitä. Tänään on hyvät treenit, ja onnistun.

Mites kävikään? Sain tosi hyvin tehtyä molempia ohjelmia! On muutamia liikkeitä, jotka ovat susirumia, mutta kaikki tuli kuitenkin tehtyä. Olen hyvin tyytyväinen ja superonnellinen. Lisäksi täytyy kaikille vikellysihmisille selittää hauska sattumus, joka noissa treeneissä tapahtui: Tein teknisen välläriä ulos (tavoitteena päästä kaulalle istumaan) ja ajattelin oikeasti käyttäväni poweria siihen ponnistukseen... Sain siitä sitten niin kovan ponnun, että menin ulkopuolelta kokonaan kahvan ympäri (...miten miehet tekevät välläreitä..) ja päädyin naamalteni sinne hiekkaan... :D Ainoa asia, joka loppupeleissä harmitti, oli se, ettei kukaan ottanut ko. tilanteesta videota. Heh.

Maneesikeissin jälkeen pidimme jäätävän hapottavat ravitreenit kentällä. Poksu meni hienosti ja vikeltäjät olivat treenien jälkeen hyvin väsyneitä - kaikki siis meni kuten pitikin.

Vikellysjutuista myös sen verran, että ensi viikonloppuna on tulossa jälleen maajoukkuevalmennus, tällä kertaa kuitenkin Woikoskella Ypäjän sijasta. Odotan leiriä innolla, sillä tulossa on maajoukkuevalmentajamme lisäksi ilmaisupainoitteista valmennusta vierailevalta koutsilta.

Lisäksi kankaita ja strasseja on tilailtu ja aaaaaaaah en malta odottaa.Ps. Penkkareihin on kaksi päivää?!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Unohit mainita sen mun teen kuperkaikkaa-istun jostain syystä kaulalla sivuttain-katolta tippuu lunta-taavi säikähtää-makaan jostakin kumman syystä kyljelläni jossai jotenkin-episodin :DD Mut oli kyllä parhaat treenit pitkästä aikaa, kiitos kuuluu parhaalle treenikamulille <3<3<3<3<3<33<<3<3

- Liina

Heta kirjoitti...

:'''''''DD hahhah joo tsooori treenikamuli!!