maanantai 29. helmikuuta 2016

Silmät kiinni, sormet ristiin ja toivotaan

 Moikkamoi jälleen.
Kesä tule jo<3


Musta tuntuu, että näin lukulomalaisena postailu siirtyy yhä enemmän aina alkuvikkoon viikonloppujen sijasta. Mutta eihän tuo haittaa. Tässä lyhyitä informatiivisia kuulumisia: 


Vikellys:

Hämeenlinnan kisoista tulee jännittävä kokemus. Vakkarihepallani ei voi kisata. Pukuni saan joskun huhtikuussa, joten kahden viikon päästä pidettäviin kisoihin tulen vähän ''eri teemoilla''. Aaaaivan eri ohjelmat, eri musiikit ja puvut kuin ''oikeasti'' pitäisi. Toivottavasti tämä toimii yhtä hyvin kuin viime vuonna.


Muu urheilijan elämä:

Tällä hetkellä sujuu oikein sopusuhtaisesti. Ihana nukkua sen verran, kuin oikeasti sitä unta kunakin päivänä tarvitsee... Ruokapuoli on päässyt kuntoon ''ruokapreppauksella'', jonka ansiosta ei tarvitse joka päivä kokata, mutta saa silti kunnon sapuskaa! Urheilupuolella kalenteriin on merkitty nopeusvoimatreeniä salilla, tanvo-treenit, parit heppatreenit. kehonhuoltoa ja pukkeilua. Ja luojalle kiitos, torstaina hieronta! Aaaah....


Lakin metsästäjä:

Opiskelu sujuu itseasiassa yllättävän hyvin. Olen internetin ihmeellisen maailman ansiosta löytänyt suuren motivaation opiskeluun. Kaikki enkun ja ruotsin tärkeimmät fraasit ja kielioppikiemurat kun tuntuvat löytyvän paljon kätevämmin netistä kuin vanhoista oppikirjoistani. Lisäksi näillä erilaisilla oppimiseen tarkotetuilla sivuilla törmää useasti myös pieniin nippelitietoihin, joihin ei olisi muuten ehkä törmännyt. En tiedä, mitä yo-kokeessamme tullaan kysymään, mutta onhan näitä hyvä tietää - vaikka varmuuden vuoksi. Matematiikassakin eilen koin ehkä ensimmäistä kertaa koko lukioaikani historiassa sellaisen pienen toivon kipinän. Osasin nimittäin tehdä geometrian tehtäviäni... Ja olen siitä hyvin hyvin onnellinen.


Muuta:

Pakko vielä hehkuttaa, että sain viime viikolla kankaani ja strassini teknisen pukuani varten Alemanasta. Kaikki palvelu on ollut supermukavaa ja toimituskin tapahtui silmänräpäystä nopeammin. Joten, mikäli olet vielä mattimyöhäsenä vailla kankaita tai strasseja, suosittelen ehdottomasti ko. liikettä! 

Ps. Kellään muulla kuumotusta tulevista kisoista, kokeista, esiintymisistä tai muista jutuista?

Eipä mulla tälläerää muuta, seuraavassa postauksessa pohdiskelen taas vähän asioita, joten pysykääs kuulolla... :--)

Ei kommentteja: