maanantai 29. lokakuuta 2012

Olenpas ahkera tyttönen

Hejssan !

Hohhoh, siinähän se syysloma tuli, oli ja meni. En kyllä ihan ole nyt sitä mieltä, että tätä syyslomaksi voi kutsua, koska ulkonahan on ilmiselvä talvi jo. Lunta maassa, pakkasta ilmassa.. Lähes kaikki talven ainekset. Ajattelin taas vähän päivitellä tänne näitä perusjuttuja ennen sitä vastauspostausta, ( jonka olen ahkerana tyttönä puoliksi jo kuvannut! )

Syysloman aikana tapahtui paljon.. Näin kavereita, olin Hesassa, kuvasin, nauroin, siivosin, kokkasin, datasin, odotin kylmyydessä oven avausta, katselin kauden kisasuorituksia, treenasin, söin, haastattelin kuntavaaliehdokkaita, ostin takin, huivin, ratsastushanskat, lökärit, fleecen. Lisäksi kasasin  puutarhakalusteita ja etsin talvivaatteita vintiltä. Eilen vielä satutin perseeni, kun treeneissä tipuin suoraan häntäluuni päälle.. Noh, tekevälle sattuu !

Vielä tuosta videopostauksesta.. Meikäläinenhän kuvasi sen kokonaan, mutta muistikortilta loppui tila kesken postauksen.. joten joudun kuvaamaan loppupuoliskon uudestaan tällä viikolla. Postauken nimeksi piti tulla 60 + 1 kysymystä & vastausta, mutta olen saanut taas lisää kysymyksiä, joten nimeä pitää hieman muuttaa.. Yritän saada vastauspostauksen julkaistua tällä viikolla !

Tällä viikolla ohjelmistossa normaalia arkea, treenausta, maajoukkuehakua, kemian koe, kuun vaihtuminen, toivottavasti Jonnan kouluvalmennus ja vikellysnäytös pukuratsastuskilpailujen tohinassa.

Lopuksi haluan vielä kiittää kaikista lähetetyistä kysymyksistä & uusista kommenteistanne. Kiitos myös uusille lukijoilleni !

7 kommenttia:

Nea Juulia kirjoitti...

meinaatko enjalan pukuratsastuskilpailuja ?:)

Heta kirjoitti...

Nea- Joo (: En siis oo tulossa kisaamaan, tullaan vaa tekee semmonen vikellysohjelma sinne.

Ella kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia! :)

http://www.ellataimi.blogspot.fi/

Heta kirjoitti...

Kiitos Ella (:

pinja kirjoitti...

Heta tosi ihania kuvia! <3

Heta kirjoitti...

Kiitos Pinja <3

Be happy kirjoitti...

Sulla on kivoja kuvia ! :)

http://chocolatemoussed.blogspot.fi/