maanantai 1. lokakuuta 2012

Meikkipostaus

Täällähän mä taas rustailen, teille lukijoille kirjoittelen.  Joskus joku toivoi meikkipostausta ja tässä näette minun perusmeikkini, jonka tyylisenä naamarini näkee lähes joka päivä. Postaus ei ole videomuodossa, koska käytössäni ei ole vieläkään videokameraa.

1. All natural ( Anteeksi kulmieni piirto )
Tajusin vasta jälkeenpäin, etten tajunnut ottaa sitä kokonaan ilman meikkiä olevaa kuvaa, joten saatte tällaisen myöhemmin otetun kuvan siihen.

2. Meikkipohjustus 

Meikkivoiteet ; Cliniquen repairwear meikkivoide - silmänalusten kohdalle, Maybellinen Matte mousse meikkivoide - ohuelti koko naamaan.

Puuterit; Rimmel Stay Matte puuteri - ihon kiiltäviin osiin, kuten nenään, Rimmel Natural bronzer aurinkopuuteri - korostamaan poskipäitä.

3. Kulmat;
Lumenen kulmakynä

4. Luomivärit; Kahta erisävyistä luomiväriä - vaaleaa väriä sisänurkkaan ja luomen alareunaan. Tummaa luomikuoppaan n. puoliväliin asti ja ulkonurkkaan häivyttäen ulospäin hieman kissamaisesti.

5.Rajaus & ripsari; Rimmel rajauskynällä - rajaus alas, ripsien taivutus + Lumene Blueberry curl -ripsarilla väriä ylös ja alas.

6. Huuliin vaalean sävyistä huulipunaa. > VALMIS
Voi herraisä miten jäätävä lagituskuva............
Ei kyllä nyt tullut häävi postaus, toivottavasti ehdin panostaa seuraavaan enemmän !

PS. Kiitos kaikille awesomeille lukijoille, teitä on jo 78 ! Kiitos tykkäyksistänne ja kommenteistanne, olette ihania !5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oot ihan järjettömän kaunis ! et ees tarvis mitään meikkii :D

VERARAWR kirjoitti...

Vitsit että sun ripses muuttuu ton ripsarin kanssa! Vai onks ne oikeesti jo valmiiks tosi pitkät? :o

Heta kirjoitti...

Ano- Itse en ole kyllä tuota mieltä :__D Mutta kiitos !

Vera- Hupsis! Unohdin laittaa tuohon, että taivutin ripseni ennen ripsarin laittoa. Minulla on kyllä pitkät ripset, mutta ne ovat tikkusuorat. > Siksi muutos on niin näkyvä :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sävy sulla on matte moussessa?

Heta kirjoitti...

Hassu kysymys, mutta 008, light beige.