keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Heta is a stoooone


Iltaa !

Kuten otsikko kertoo, olen kuulema kivi. Mietin usein asiaa, jota ystäväni hokevat ; Heta sä oot kivi. Tämähän on sinänsä hauskaa läppää, mutta olenko oikeasti kylmä ja tunteeton ? Ehkä joitakin asioita kohtaan. Tosin, olen ehkä enemmän ihmsiä, jotka tykkäävät harvemmin näyttää tunteitaan suuremmin. Kirjoittamalla saan ehkä itsestäni enemmän irti. Omia ajatuksia on välillä kiva pysähtyä pohtimaan, mutta onko ne pakko kertoa heti muille ? Jos välittää eri asioista, kuin muut.. tarkoittaako se, että on kivi ? Jaa-a. Näköjään.

Täs ei ollut taas mitään järkeä..

Meikä kirjottelee täällä vieläkin, vaikka kokeita tursuais ovista ja ikkunoista ! Ärh, minne se koulupanostajaheta on kadonnut ? Nojaa, eipä oo näkyilly sitäkään puolta meikäläisestä vähään aikaan. Koenumerot taitaa ottaa hieman takapakkia, joka ei todellakaan ole hyvä juttu. Harmi, ettei se nyt jaksaisi oikein kiinnostaa.
Lähiaikoina aion aika paljon viettää aikaani muuallakin kuin himassa kokeisiin päntäten. Aikomus olisi käydä Willassa Hyvinkäällä, Iloveme- messuilla ja muutenkin Hesassa shoppailemassa. ( + se hihs HUOMENNA  ) Syyslomalla tarkoitus olisi vähän ehkä kuvailla ja viettää laatuaikaa kavereiden kanssa.

OLI MUUTEN MAAILMAN PAHINTA JÄÄLATTEA.
Ellin croissant

Kovasti houkuttaisi tehdä tuo kysymyspostaus 80 lukijan kunniaksi ( KIITOS ), muttei teistä taida irrota ollenkaan kysymyksiä, kun muutenkin noin hiljasia olette olleet. Ajattelin taas ilmoitella eläväni, huomisesta näytöksestä tulee varmaan oma postauksensa jossain vaiheessa, jos vielä elän sen jälkeen.

Sony Hartwallin treeneistä tiistailta

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tee kysymyspostaus ! :)

miia kirjoitti...

joo, kyllä mä ainakin jaksan kysellä jos teet kysymyspostauksen! :)

Iiris kirjoitti...

juu kysymyspostausta !(:

roosa kirjoitti...

Oot tosi nätti ja sul on upeita kuvia! (:

http://roosajauu.blogspot.fi/

Heta kirjoitti...

Kiitos Roosa (: