perjantai 5. lokakuuta 2012

Oli hetakatti maantiellä poikittain. jala jallai jala jala veiTerkut täältä peiton syövereistä kaikille !


Flunssa on päättänyt vallata myös meikäläisen kouriinsa ja nenäliinat on ollut kovassa käytössä kohta jo viikon ajan. En oikeastaan ole 'kipeä', mutta tämmöistä perusräkätautia tuntuu olevan muillakin liikkeellä.
Oli hetakatti maantiellä poikittain, jala jallai jala jala vei..


Tettiviikot on alkaneet tuntua melkein siunaukselta, kun ei ole tarvinnut keskittyä läksyihin ikuisuuksiin ! Subissakin on sujunut ihan hyvin ja jään kaipaamaan sitä ruokaa.. </3 *huokaus* Kohta alkaa taas kahden kuukauden pakerrus ja kokeet... Niitä odotellessa !

Vikellystreenit on sujunut nyt kuivaharjoittelumeiningillä pukilla, koska kenttä on ollut yhtä suurta järveä. Tiistaina pääsimme kyllä treenaamaan hepoilla ja saatiin kokeiltuakin hieman niitä Hihs-liikkeitä. Ensi tiistaina menemme Lahteen treenaamaan niitä Horse Show- juttuja, onneksi maneesiin. Vielä pitäisi keksiä joitakin liikkeitä meidän pariosioon, ettei se ole ihan lame..

HorseShown jälkeen alamme kunnolla treenaamaan P:n kanssa uutta pariohjelmaamme. Siinä on hieman vanhaa, mutta paljon uutta ! En malta odottaa .. Yksinvikellystreenaus on nyt jäänyt hieman vähemmälle, mutta en aio jättää sitä pois kuvioista. Pitäisi vaan keksiä hyvä musiikki ohjelmaa varten, niin saisi inspiraation  vähän kehittää sitä mun küria.


Leivoin tänään Sinikan kanssa Pekaanipähkinä-tuorejuusto-brownieita, ja niistä tuli taivaallisia ! Ah, voin joskus ehkä harkita reseptin julkaisemista täälläkin, mikäli lukijakuntaani kuuluu muita makeannälkäisiä otuksia.. ?  Eipä mulla oikeestaan mitään oikeeta asiaa ollut, kunhan höpöttelin jotain, että sain tän mun hirmuisen kuvasaldoni julkaistua. Kuvat viimeaikoina räpsittyjä otoksia, jotka pääosin otettu Kuortaneelta. Pysykää terveinä ja nauttikaa syksyn väreistä, varsinkin te kameran omistavat !8 kommenttia:

pinja kirjoitti...

sulla on ihana blogi heta! ja kylläkyllä,makeannälkäisiä monstereita löytyy ainaki täältä... :DD

Jek-ki kirjoitti...

Juu pistä reseptiä tulemaan ;)! Päätin iskeytyä katsomon puolelle kun kuulin, että vikellätte hihsissä kun sinä päivänä oli muutenkin kouluratsastusta :). +se on hyvä syy lintsata vähän koulusta. Toivottavasti siellä saa kuvata(?). Haluutko kuvia jos saisin jotain hyviä?

Ps. oon edelleen pahasti addictoitunu tähän sun blogiin!

Heta kirjoitti...

Pinja- Ihana kuulla, että tykkäät ! Voisin myös harkita sitä reseptin laittoa.. ;)

Jekki- Voi ei, nyt alkoi jännitys.. :D Luulisin, että kuvata saa, olen ainakin itse harrastanut sitä aiempina vuosina. Kyllä kiitos, toki haluan kuvia, jos niitä on mahdollisuus saada! Ja se addiktio ei ole paha asia.. koska pidän kommenteista :)

Katri kirjoitti...

Mooi!:) Kiva blogi:) Voitko liittyy mun blogiini?:) Sano kommentissa jos liityit ja liityn sitten takas:) Laita blogilinkki:) Kiitos sulle:) www.timetolivein.blogspot.com

Iidaaa kirjoitti...

tosi kiva blogi !: ) http://bittersweet-iidaaa.blogspot.fi/

Heta kirjoitti...

Katri- Kiva, että tykkäät blogistani, mutta musta se on väärä periaate, että hakemalla hakee lukijoita. Niitä tulee jos on tullakseen, enkä itse halua seurata, kuin muutamia kiinnostavia blogeja.

Iida- Kiitos :)

Verna kirjoitti...

hetakatti.. haha oot ihana !:D

Mikaela kirjoitti...

ihania kuvia, tulee ikävä Suomen syksyy!