torstai 11. lokakuuta 2012

The more you give, the more you getThemore you give, the more you get, niimpäniin. Viikonloppuna meillä oli Gero Meyerin ( Saksalaisen huippuvalmentajan ) valmennusta. Lauantaina keskityimme hiukan periksiin ja pariin, sunnuntaina joukkueen voimin saksiin ja myllyihin. Harmittaa, että Valmennus oli niin lyhyt, koska ehdimme vasta raapaista pintaa. Gero oli aivan mahtava ja voin sanoa, etten ole ikinä noin hyvässä valmennuksessa ollut, kiitos ! Kaikki oheistreenikin oli enemmän kuin tarpeellista ja toivon todella, että pääsisin hiomaan myös yv-küriani joskus Geron avustuksella. Toivottavasti hän tulee vielä uudelleen..


Tiistaina meillä oli tavallaan näytösharkat lahdessa. Siellä sitten suunniteltiin Hihs-juttuja ja käytiin ohjelmat pariin kertaan läpi. Seuraavana tiistaina se olisikin jo matka Hartwallille ja sielä meillä on ruhtinaalliset 45 minuuttia aikaa hioa showta. Toivottavasti me ei nyt aivan sitten kämmätä sitä koko hommaa. Noh, onneksi se on 'vain' väliaikashow.

Koulukuvat tuli tuossa pari päivää sitten ja sitä en kyllä tänne julkista, koska siitä tuli aivan järkyttävä. Kaverikuvan ajattelin kuitenkin tänne internetin syövereihin upottaa, anteeksi nyt vain kamuseni.

Ei mulla mitää kummempia taas ollut, vastailkaahan tohon uuteen kyselyyn taas !

Ps. Onko postaukset liian tylsiä, jos ne ovat täynnä aiheeseenkuulumattomia kuvia ? Kaipaisin kommentteja kyseisestä asiasta, kiitos !

Ei kommentteja: