keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Tärkeintä on osata ajatella luovasti

Moikka taas kaikelle kansalle!

Ja vielä kiitokset niille muutamalle, jotka kommentoivat edelliseen postaukseen. Toki sinne saa edelleen jättää puumerkkinsä.

Lyhyt katsaus kuulumisiin: Palailin viikon alussa taas Tanskan maaperältä, missä yllättäen olimme kisaamassa. Suoritukset menivät kauttaaltaan hyvin ja olin pisteisiini hyvinkin tyytyväinen. Loppujen lopuksi päädyin sijalle 7./20. ja pisteeni olivat 6.745. (Mikäli laajempi kisakohtainen selostuspostaus kiinnostaa, huuda hep!)


Mites muu elämäni? Aloitin kesäduuni heti tiistaina ja onhan siinä puolensa. On ihana nauttia ulkoilmasta (*paitsi jos sataa ja tuulee) ja tavata iloisia turisteja, jotka piristävät päiväsi! ...Mutta kyllä torielämä taas iskee iltaisin takaisin ja aika lujaa. Nämä pari ekaa päivää ovat olleet tosi mukavia, mutta illalla olo on kuin katujyrän alle jääneellä. Ei vain yksinkertaisesti jaksa mitään. Bloggauksin on aika rajoilla. No, kyllähän se siitä tasoittuu. Pitää vain tottua! 

Koulu loppui ja todistukseen päätyi vain hyväksyttyjä kursseja, jes! Löytyi pääosin seiskoja ja kaseja, itsenäisestä äikänkurssista (suureksi helpotuksekseni) 9 ja kuviksesta kymppi. Pidän todella paljon kuviksen maikkamme ajattelutavasta; ei tarvitse osata piirtää saadakseen hyvää arvosanaa. On vain osattava ajatella luovasti. 

<3 Voi kun kaikki opettajat ajattelisivat samoin. 
Tämän lisäksi olen uusinut passini (ja vanhentanut elektronini....) ja hoitanut muita 'virallisia' asioita. ToDo-listallani seisovat vielä kisapuvun lyhennys, kampaajan varaus ja tietysti kaikkien mahdollisten kaverien näkeminen. Huomaa kyllä taas, että kenellä on hieman kalenterissa täyttä.. On yllättävän vaikeaa löytää aikaa niinkin yksinkertaiselle toimenpiteelle kuin pankissa käyminen.

Heppatytöille HOX! Oon tulossa Finnderbyyn lauantaina esiintymään, eli jos olette tulossa sinne päin, niin olisi ihana nähdä vanhoja ja uusia tuttavuuksia. Heittäkää viestiä, mikäli olette paikalla!


Ei mulla muuta tällä erää, palaillaan <3

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hep! Vikellyspostaukset kelpaa aina hehe :)

emilia kirjoitti...

Kiinnostusta löytyy kisapostaukseen todellakin elikkäs hep! :))

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kisa- ja koulumenestyksestä :) Ja minua ainakin kiinnostaa tarkempi postaus kisoista!

Anonyymi kirjoitti...

hep!

Viivik kirjoitti...

Hep hep, ja makeen näkönen ohjelma!

Anonyymi kirjoitti...

hep! ja hieno ohjelma!
-Heini

Katariina N kirjoitti...

!HEP! EHOTTOMASTI laajempi kisakohtainen selostuspostaus kiinnostaa! :)

P.S. jeij video :3

The Little Dreamer

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai kiinnostaa, HEP! :)

- Katja

Heta kirjoitti...

Kiitos hei kaikille kommentin jättäneille taas! Kiva tietää, että näinkin montaa kiinnostaa kisapostaus! Yritän postailla sen ensi viikon alusta :)

Anonyymi kirjoitti...

hep