sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Vuoristorataa


Koko kesäloma tähän asti on ollut täyttä hullunmyllyä. Mielialojen heittelyä. Tunteiden vuoristorataa. 

Oon ollut iloinen, onnellinen ja nauttinut hetkistä. Saattaa kuitenkin kestää sen puoli tuntia ja tuo kaikki on mennyttä. Kun joku muistuttaa jostain tekemättömästä asiasta, saapuu mieleeni sata muuta. Mieliala kohtaa tuossa vaiheessa ''pienen'' alamäen, eikä loppua näy. Stressi ottaa vallan, eikä loppujen lopuksi saa tehdyksi mitään. Kun on niin paljon sitä tehtävää. 

On tapahtunut paljon kivoja asioita, mutta en osaa nauttia niistä ennen kuin olen suorittanut jotakin loppuun. Tämä loppuunsuorittaminen ei kuitenkaan käy ihan hetkessä. 

On se elämä vaikeaa.
Viikonloppuna oli kisat Lahdessa. Suoritukset menivät hyvin, kultaa löytyi kaulasta itseltä ja pikkujunnuilta. Nii ja YLE oli tänään kuvailemassa. Ja lähen ehkä MM-kisoihin. 

Eikä oo fiilistä. Ei vaan jaksa. Liikaa asioita. Liikaa turhaa. En nyt jaksais nyt tiettyjä ihmisiä tai mitään.

Naah.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyl sä Heta selviit!

Ellinoora kirjoitti...

Huomasinkin Facebookissa, et olit ollut ystäväni hevonen-kuvauksissa, vai mitä virallisempaa nimee ne nyt kantaakaan.

Älä huoli, et oo ainut jonka loppukevät ja alkukesä on ollut yhtä tunteiden vuoristorataa. Mut josko tää tästä helpottuis, ehkä pieni irtiotto arjesta helpottais? Tsemppiä sulle! :3

Heta kirjoitti...

Heta kirjoitti...

Ellinoora: Kiitti tsempeistä! Ja joo, niissähän mä oon mukana!

Viivik kirjoitti...

Jesss, MM-kisat! Joo tota vuoristorataahan se on itse kullakin. Mut niillä, joilla ei oo aallonpohjia, ei oo niitä huippujakaan. Että lopulta en vaihtais.