tiistai 1. toukokuuta 2012

strutsiagilityä ja kisamatkailua


 
Ennen kun harkitsettekaan saarnaavanne minulle kamalasta postaustauosta, haluan esittää vastaväitteen : En voinut kirjoittaa,  koska nettimme hajosi..  ( Dumle tiputti sen laatikon tasolta, kun sotkeutui piuhoihin ) Ja koska tosiaan olin tuolla Hollannissa.Kun torstaina aloin pakkaamaan, jännitin jo ihan älyttömän paljon, olihan kyseessä mun ensimmäiset laukkayv-kisat ja tän kauden ensimmäiset kisat ja ensimmäiset cvi-kisat ja vasta toiset ulkomaankisat. Lento lähti neljän aikaan ja hotellille taidettiin möngertää yhdentoista aikoihin ? Päivä oli pitkä, koska Amsterdamin asemalla oli hiukan ongelmia bussin kanssa ja odoteltiin sitä vähän päälle tunti. Kun päästiin hotlalle, oli aika laittaa seuraavan päivän kamat valmiiksi, kello herättämään ja sitten nukkumaan.


Perjantaina oli perispäivä. Perusliikkeitä tursusi jo ulos korvista päivän katselemisen jälkeen. Sain ihan jees pisteet periksistä. Tämä oli suuresti myös aivan upean lainaheppamme ansiota. Brittiläinen juoksuttajamme oli myös ihan huippu, tosin puhe oli voimakkaan aksentin ansiosta aluksi hieman hankalaa ymmärtää. Tytöillä meni perikset kivasti ja illalla oli taas aivan liian väsynyt olo.


Lauantaina oli vapaaohjelman, eli kürin vuoro. Olin nähnyt paljon hyviä suorituksia ja hienoja liikkeitä junnuilta, niin tavoitteeni hipoivat lattian rajaa. > Toivoin, etten olisi viimeinen. Ennen suoritusta olo oli kamalan jännittynyt, mutta suoritus meni suht. hyvin. Yksi hieman suurempi kämmi ei tuntunut tuomareita haittaavan, koska sain suoritukseeni nähden todella hyvät pisteet.


Yhteispisteiksi sain 6.1, joten saan osallistua ensivuonnakin cvi2* kisoihin. (:

Tiedän, ettei moni tajua tästä muutamaa sanaa enempää, mutta en jaksa tähän selittää paljoa itse lajista. Lukekaas lapsoset vaikka wikipediasta, jos kiinnostaa.


Hollanti oli kaikin puolin kaunis maa. Kaikkien puutarhat oli viimeisen päälle trimmattu ja suihkulähteitäkin oli monella pihalla. Pihoilla oli myös erinäköisiä elukoita, kuten lampaita, lehmiä, hevosia, alpakoita, koiria, kanoja, STRUTSEJA, ja epämääräisiä karvakasoja. Ihmiset olivat tosi ystävällisiä ja kilttejä. Sää ei ollut maailman parhaimmasta päästä, mutta seura oli ! Liian väsyneitä ja hauskoja juttuja lähti liikkeelle ja niille naurettiin hartaasti. Mahtava kisamatka, kiitos tytöt !
 


10 kommenttia:

Johku kirjoitti...

siisti toi takki;) saiks muutaki suomikamaa?:D

Heta kirjoitti...

Toi takki ei oo mun, ku ei olla viel saatu tän vuoden edustuskamoja. Toi oli siis viime vuoden edustustakki ja oli mulla lainassa (:

Pm-kisoihi pitäis tulla edustuskamat, tulee varmaan takki + huppari + pikee.

Anonyymi kirjoitti...

Toi sun puku on aivan ihana!! :)

Heta kirjoitti...

Kiitti (: Nii oot säki <3

Johku kirjoitti...

aaa okke:D ku kelasin et eiks ne joka vuos oo samat? tai siis about:D ja toi kisapukuon kiva!

Heta kirjoitti...

Ei oo :D:D tai ainaki ne takit on aina iha erilaisii.. Mut juu kiitos (:

AADA kirjoitti...

Laita kunnon kuva tosta sun puvustas? (:

Heta kirjoitti...

Mä yritin Aada ottaa siitä kuvaa, mut ku en saanu sitä mihinkää roikkumaan sillai, et taustal ei olis ollu jotai epämääräst :D

Anonyymi kirjoitti...

vau miten tos hevosen pääl muka pysyy tollee :D

Heta kirjoitti...

Ahkeralla treenaamisel ;) :)