sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lihava lapsi ei jaksa liikkua

.. Ja siksi ei ole aiheellisia kuvia.


Mutta asiaa siis on ja ajattelin nyt sen teille kuitenkin kertoa, vaikka tiedän, että moni haluaisi asiat kuvien kera.Viime viikolla oli kolme kouluratsastustuntia, kaksi omaa vakkarituntia Adalla, yksi rästitunti Nelsonilla. Teimme  takaosan siirtoa ympyrällä sisälle ja ulospäin, eikä Adaponi meinannut millään saada siirrettyä sitä peräänsä. Välillä turhauttaa, kun poni on aivan ihana esteillä, mutta täysi vastakohta kouluratsastuksessa. Mutta onneksi välillä mennään sitä kouluratsastustakin, jotta ei kävisi asiat liian helpoiksi. Ensi viikko onkin sitten taas hyppäilyä, enkä malta odottaa sitä !
  Perjantain rästitunnin menin siis Nelsonilla ja teemana oli asetukset + taivutukset ympyrällä. ( > poni ja ratsastaja rennoiksi ja ponin kaula pyöreämmäksi ) Nelson oli aivan huippuponi ja kaula alkoi heti vertyä ja ratsastajakin pääsi rentoutumaan käden kanssa. Se oli tosi hyvä tunti, enkä pahastuisi, jos ''joutuisin'' menemään Nelsonilla koulua toistekin. Tuli taas tässä mieleen ajatus, että olisi kiva mennä sillä koulukisoihin, mutta niin.. Mikäs siinä estää ? Jaa-a, ehkä kuitenkin pysyn Adassa, vaikka prosentit voisivatkin olla korkeammat N:llä.

Perjantaina kävin ostamassa rippimekkoni ! ( Jos joskus puhuin tilanneeni mekon > palautin sen, koska ei istunut yhtään päälleni ja näytti siis aivan kamalalta.. ) Oli kauhea kiire ja juoksin paikasta toiseen.. Heti ensimmäisestä sovituksesta olin varma, että otan sellaisen ihanan ''silkkisen'' ja ilmavan kukkamekon, jonka hinta oli 180 €.. Lopuksi päädyin kuitenkin vaaleanpunaiseen lyhyempään mekkoon, jossa on mustaa pitsiä. Hintaa tällä oli satasen vähemmän. Mekko ei ole oikeastaan ollenkaan omantyyliseni, mutta eikö rippijuhliin voisi vähän repäistä ? Nyt päivä päivältä pidän mekosta yhä enemmän.. 
Elina & Heta  c OonaPaulaAino ?
Lauantaina oli Lahdessa Takkulassa vikellyskisat. Ne ei oikeastaan tuntunut yhtään kisoilta, koska tulin juuri sieltä Hollannista. '' Eihä näil oikeesti oo ees mitää välii ku nää on tämöset kämäset Suomen kisat, jos en tee edes mun yyvee-kyyrii. '' Tommonen fiilis mulla oli koko päivän. Tein perikset Lukella ja joukkueperikset & -kürin. Mun osat meni ihan hyvin, joskin selkänhyppyni vapaaohjelmassa olikin aika jäätävä. Ihan peruskelpo kisareissu.
Skoballakin kävin reenailemassa tänään.. Se oli jo miljoonasti helpompaa, kuin ensimmäisellä kerralla ! Tiistaina ohjelmistossa ensimmäinen ajotunti. 
Koulujutuista sen verran, että enään on kaksi koetta jäljellä + puheen pito. Olen aivan kauhusta kankeana siitä puheesta, koska en pidä esiintymisestä, jos minun pitää puhua _YKSIN_ monelle  ihmiselle. Ääneni värisee ja kuolen varmasti.. Tällainen olotila ja se puheeni on vasta kolmen viikon päästä. Hienoa.
 
 


Jaaaaaaaaaaa-a.. Yrittelen olla ahkerampi kuvailija seuraavalla viikolla ja voin laittaa ainakin kuvan tuosta mekosta ja joitakin vikellyskuvia. (:

Heta & Fanny, Suomenlinna 2012

2 kommenttia:

mertsi kirjoitti...

Vikellys kuviiii kiiiiitooooss!!! :)

ttiia kirjoitti...

no voi perse :DD Mä olin lauantaina takkulassa ratsastamassa mut en tajunnu et säki olisit voinu olla vikeltää, oisin tullu muuten moikkaa :D! Mietin viel et oliskohan siel ketää "tuttui" mut en sitten jaksanu mennä kattomaan..