lauantai 12. toukokuuta 2012

Hauskuutta ja vakavuutta


 Aivan mahtavaa, että kokeet on vihdoin ohi ja kolmen viikon päästä lomaillaan !

Tosin, mitähän ''lomaa'' se kesä mulle tarkoittaa.. Kahta kovempaa treenausta. Kalenteriin kesän kohalle on rustattu kolmet vikellyskisat. Pm-kisat, Ruotsin (?mestaruus)kisat & junnujen Em:mät.  Lisäksi luultavasti kahen viikon ''kesätyö'' Prismassa. Kyllähän sinne mahtuu myös ratsastusleiri ( ehkä toinenkin ) & Kavereiden konfiksia. Eli kiirettä pitää..
Järjestin mun seinälle tommosen, tykkäätteks ? (:

 

Otsikko kertoo hauskuuden kohdalla myös eilisestä illasta & yöstä. Hauska ilta vietettiin Saralla tyttöjen kanssa. Puheenaiheiksi nousi ikea -vesiputous, kolmijalkainen kettu ja ANDEROO. Ei siitä sen enempää..
 
 
 
 
 
 

Vakavuudella tarkoitin puhettani.. Ajattelin vähän asioita, kun kadulla tuli vastaan kehitysvammainen rouva. Minua hiukan säälitti. Tiedän, että moni olisi nauranut kippurassa, kun olisi nähnyt tuon ''hassun/ tyhmän näköisen'' naisen. Se laittoi ajatukseni liikkeelle. Ehkä pidänkin puheen siitä, että kehitysvammaisetkin ovat aivan samanlaisia ihmisiä kuin mekin. Onhan veljenikin ihan samanarvoinen, kuin kaikki muutkin. Minusta ei ole oikein, että ihmiset pilkkaavat näitä ''kehareita''. Aivan, kuin sinulla olisi syöpä ja sinulle naurettaisiin. Tämähän on kehitysvamma, eli häiriö aivoissa, mille kyseiset ihmiset eivät kertakaikkiaan voi mitään. Miksi työelämässäkin syrjitään näitä ihmisiä ? Olen lukenut paljon ihmisistä, joidenka unelmana on ollut saada töitä, koska se on niin vaikeaa, jos ihminen on kehitysvammainen. Toivon, että muidenkin asenteet muuttuisivat.

Toivon kommentteja ainakin viimeisestä aiheesta. Oletteko samaa mieltä ? Samalla voi laittaa vaikka kesäsuunnitelmansa, ettei käy liian vakavaksi.

10 kommenttia:

PPPILVI kirjoitti...

haha noi popparit :D:Dd

Heta kirjoitti...

Saran pikkuveli ei oikee osannu paistaa.. Ei ollu siis meijä popparit :D:D

Tiiu kirjoitti...

samaa mieltä !:)

oonareeta kirjoitti...

jumankavita heta toi vika kuva :DDD möllötys

Anonyymi kirjoitti...

Voisiks jossai vaihees tehdä kysymyspostauksen? :) Tai jonkuu muun erikoispostauksen / videopostauksen?

Anonyymi kirjoitti...

Voisiks jossai vaihees tehdä kysymyspostauksen? :) Tai jonkuu muun erikoispostauksen / videopostauksen?

neeellaa kirjoitti...

tosi ajankohtanen puheenaihe!! oon ihan samaa mieltä... ne ihmiset ei oikeesti voi sille yhtään mitään. se on ikäänkun rasismia :( mut tosi kiva postaus!! :)

Heta kirjoitti...

Videopostauksiin en saa koskaan aiheita, joten en ehkä tee sitä.. jossen taas tee niin, että teen videovastauspostauksen kysymyksiin. Kyllä yrittelen jossain vaiheessa saada sellaisenkin aikaiseksi (:

pinja kirjoitti...

Onhan veljenikin ihan samanarvoinen, kuin kaikki muutkin. < tykkään tosta lauseesta :) mut hei asiaa puhut!

Heta kirjoitti...

Pinja, kiitti (: