keskiviikko 16. toukokuuta 2012

colours of the rainbow


Iltaa taas lukijoille !

Viikko on alkanut aika normaalisti ja hyvät säät ovat jatkuneet. Niimpä nostin perseeni penkistä ja lähdin räpsimään pari otosta.

Sunnuntaina leivoin äitienpäiväkakun, joka oli tosi hyvää !

  Lupasin teille kuvan rippimekostani ja tässä se siis on. Alempana myös kenkäni.Torstaina olisi vuorossa konfis & rippijuhlat ! Harmi, että on luvattu sadetta.. ):

Tänään saimme kuulla, että meidän pitää kerätä kasvio kesällä, johon tulee 25 eri kasvilajia. ( kuvakasvio ) Ei mulla varmasti oiskaan ollut mitään muuta tekemistä ku metikössä rämpiä kasveja etsien. Huoh.

Tänään oli myös Prisman ''Tutustu ja tienaa''-jakson ryhmähaastattelu. Olen melko varma, etten pääse Prismaan kesällä kahdeksi viikoksi töihin. Muut hakijat olivat kaikki vähintään vuoden minua vanhempia, osa jopa lukiolaisia. Luulen, ettei mulla ole kauheasti mahdollisuuksia läpäistä seulaa, koska Prismaan otetaan vain viisitoista henkilöä. Kokonaisuudessaan hakijoita oli 98, joista ryhmähaastatteluihin pääsi n. 25.Tänään oli maastoilutunti ja lauantaina olisi sitten ensimmäinen alueluokka ! Kasikympin siis Adalla menen. (: Hui, ilmoittautuneita on nyt 44, joten kilpailu tulee olemaan kovaa. Tavoite olisi saada hyvä puhdas rata, ja olla puolenvälin paremmalla puolella. Katsotaan, miten käy !

Kirjoitettu 15.4

7 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

ihan hirmu kiva toi mekko! :)

Heta kirjoitti...

Kiitos, itekki tykkään ! (_:

AADA kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sara kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Noora kirjoitti...

kiva blogi sulla (:
http://switchblade-babe.blogspot.com

PPPILVI kirjoitti...

ihana toi mekko! (:

Heta kirjoitti...

Kiitti Noora (:
Pilvi, niin se on <3