tiistai 22. toukokuuta 2012

Party for everybody
Huoaaaaah, terve pitkästä aikaa kaikille ruuduntuijottelijoille.


Viime lauantaina oli ensimmäisen alueluokan vuoro. Adalla tosiaan sen kasikympin menin.. Tajusin vähän myöhässä mennä verkkaamaan, joten poni tuntui verkassa tosi löysältä. Tiputtikin pariin otteeseen yläpuomin alas, ja ajattelin, että yritän parhaani mukaan selvitä kunnialla radasta. Onneksi rata oli yksinkertainen ja todella helppo. Omassa luokassani oli 48 osallistujaa, ja ajattelin realistiseksi sijaksi kahdenkympin paremmalla puolella olevia sijoja.  


 Radalle lähdin avoimin ja rauhallisin mielin. Edelläni ollut ratsukko kielsi itsensä ulos ( Niinkuin viime kisoissakin tapahtui ) > En ehtinyt panikoida, vaan ajattelin, että nyt sitä mennään. 
Aloitin radan rauhassa ja tein ensimmäisessä vaiheessa suuret tiet ja yritin välttää kaahottamista. Toiseen vaiheeseen lisäsin vauhtia, ja tein mahdollisimman pienet hyvät tiet. Viimeiselle esteelle kaarre näyttää kuvista aika hurjalta, joten kyllähän meiltä vauhtia löytyi. Olin oikein tyytyväinen suoritukseen ja nyt oli vaan odotettava luokan loppua.  
 

Yllätyin positiivisesti, kun tajusin, että olin saavuttanut toisen sijan ! Olin ponista todella ylpeä ja muutenkin iloinen. Mahtavat kisat ! Nyt haaveilen vaaleanvihreästä satulahuovasta & samanvärisestä korvahupusta... Jos jollain lienee ylimääräisiä, voin ostaa.


Vikellystä on tullut taas harrastettua ihan runsaasti.. Kolmessa päivässä seitsemät treenit. Vähän on nuutunut olo juu. Koko viikon saldoksi taita tulla 8-10 treenit...
Koulussa minulla oli tänään se puhe, ja se meni kai ihan hyvin, tosin sanoin kuulemma koko ajan '' sillai, nii et, sillei, tota, öö ...'' yms. Noh, nyt se on ohi, eikä sitäkään tarvitse enään stressata. Muuten koulu on aikalailla videoiden katselua..
  Yksi koe on vielä edessä.. Ajokoe. Torstaina. En pääse läpi. Kuolen. 
 

Ainiin.. mun piti tehdä teille videopostaus, mutta siitä tuli ihan hirveä.. joten en julkaise sitä. Voin toki yrittää uudestaan, mutta teen siitä nyt taas sellaisen kysymys-vastauspostauksen.. eli KYSYMYKSIÄ TÄNNE  <--linkki

tai tähän postaukseen.

ps. nauran


5 kommenttia:

pinja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
pinja kirjoitti...

Toi lokki :DDD:DD:DDDd Ja hei,samaa rataa jatkos noitte kisojen suhtee ;) Olitte supereja <3

Heta kirjoitti...

Ärsyttää suunnattomasti noi '' kirjoittaja on poistanut tämän kommentin''- jutut.. Miks ette voi vaan julkaista niit kommenttei ? :D

Hei kiitos Pinja, oot ihana <3

Anonyymi kirjoitti...

tost 'kirjoittaja on poistanu kommentin'-jutust vaa,kone sekos ja siihe tuli sellast dshdjahdjl juttuu ni en viittiny jättää.. :( mut ei mitää ;) t.pinja (en jaksanu kirjautuu)

Heta kirjoitti...

Joo ja mun kone ei ikinä näytä, et kuka on kirjoittanut ja poistanut kommentin.. En siis ragennu sulle :D