keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

kesälomastartti CVI Budapestissa
Hi to everyone!


Terveisiä Unkarin maaperältä, Budapestin kisoista. Aloitetaan siis asioista, mistä ei saisi puhua.. saati sitten kirjoittaa; säästä ja fiiliksistä. Lyhyesti voin kertoa, että siellä satoi, tuuli ja oli kylmä. Itse olen suhteellisen hyvällä mielellä, mutta vähän tuo parikisan loppusijoitus ärsyttää, koska jäimmehän kullasta 0.09 pistettä. Hevosillahan on tässäkin lajissa suuri osa, joten minkäs sille voi, jos toisten hevoset saavat parempia pisteitä. Hmph.


Olen kuitenkin iloinen, että päätin lähteä kyseiselle kisareissulle, koska sain kyseisen matkan aikana hankittua kesäduunipaikan! Jesjes, nyt matkaan kauppatorin aurinkoon kolmesta viiteen päivään viikossa ja tehtäviäni tulee olemaan siivoushommat ja yleinen auttaminen. Kiitos vielä Emmalle tästä!Jos vaikka palaittaisiin vielä siihen kisamatkaan;

Lento sujui ongelmitta, shuttlebussi kurvaili satasta, hotellimme ulkoasu oli pieni huomaamaton rähjä Kebabravintoloiden ympäröimänä.. mutta sisältä se oli siisti ja siellä oli kaikki tarpeellinen. Huoneet olivat tosin hieman pieniä ja ovet eivät toimineet kunnolla, mutta ei viitsitä valittaa. (:


Tallialue oli todella vanha ja hieman kunnostuksen puutteesta kärsivä paikka, (kuten koko lähiympäristömme..) Siellä oli muutama pieni talli, kaksi maneesia ja pari muuta rakennusta. Vessat ja pukkarit olivat jotain aika karua, joten ehkä ei niistä enempää. Talli oli lähellä hotelliamme, sekä ostaria, minkä takia pääsimme helposti kävelemään paikasta a paikkaan b.Lainahepat olivat oikein mukavia, eivät kuitenkaan ihan vedä vertoja sille ruotsalaiselle.. Mutta olihan hinnassakin toki eroa. Kilpailin kahdessa sarjassa, yksilönä Junioreiden 2* & Parina CVI1*.

Nuo tähdet ovat kilpailutasoja, joilla voi nousta ylöspäin, mikäli kerää tarvittavat pisteet. Kun nousee tasoilla ylöspäin, liikkeet vaikeutuvat ja arvostelu tiukentuu. Parina nämä olivat ensimmäiset kansainväliset kilpailut, minkä vuoksi menimme hakemaan kvaaleja, eli pisteitä 2* tasoa varen.

Kilpailusuoritukset olivat vähän heittelevää tasoa, paremminkin on mennyt. Parisuorituksiin olen kuitenkin oikein tyytyväinen. Yksinvikellyksessä sain periksistä 6.2 ja vapaaohjelmasta 6.7, loppupisteeni olivat siis 6.5, olin siis 18./24. Taso oli todella kova, enkä todellakaan hävinnyt huonoille. 13 ensimmäisellä oli yli 7.0 kokonaispisteet, mikä on jo todella kovatasoista.


Pariperiksistä saimme 6.5 ja kyyristä 6.7. Kyyri sujui paremmin, kuin koskaan. Uskon vankasti, että tähän vaikutti ehkä pieneltä osaltaan myös heppamme, joka oli hieman tasaisempi, kuin treeniheppamme. Toivottavasti tunnistatte lievän sarkasmin tuosta hieman -sanasta.

Toivottavasti paikalla olevat kuvaajat laittaisivat kuviansa joskus tänne internetin syövereihin, koska nyt minulla ei ole ainuttakaan kisakuvaa postattavana! 
Oiken kiva matka, kiva seura, ambulanssin ujellus 24/7, palohälytys hotellissamme, pistaasijäätelö, tutustuminen norjalaiseen, jäätee, liian väsynyt nauraminen, oudot rahat, kinuskipallero, kesäduunipaikka, glitter, koko päkijän kokoinen mustelma, suorituksiin keskittyminen, itsensä voittaminen, kiillottava kynsiviila, väsymys. Kiitos. 

Kotona odottikin sitten päättötodistus, jossa keskiarvona 9.4. Tämän lisäksi hyllyni päältä löytyi kaksi stipendiä; äidinkieli + ilmaisutaito sekä liikunta. Tuliko teille hyviä todistuksia? Ja jos vielä laittaisitte niitä vaihtoehtoja tulemaan (ks. edellinen postaus), niin olisin tosi iloinen! (:

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laskitko keskiarvoon käytöksen mukaan? Minullakin ka 9.4 ilman käytöstä. Käytöksen kanssa sitten vähän huonompi :D Minä sain liikunnasta kiertopalkinnon ja sitten yleisen keskiarvostipendin.

pinja kirjoitti...

Emme saaneet käytösnumeroa todistukseen, joten Heta laski ilman :)

Heta kirjoitti...

Ano- Ilman käytöstä laskin juu. (:

Katja H. kirjoitti...

Ihana postaus! Tuli haikea olo, kun alkoi muistella viimevuoden Budapestia..

Onnittelut kesätyöpaikasta sekä hyvästä ka. :)

- Katja

Heta kirjoitti...

Kiitos Katja! Tuu taas reenailee joskus meijän kanssa (:

Katja H. kirjoitti...

Juu tulen varmasti kun on aikaa. :)