perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kalenterointia ja banaanilastuja

Hellurei,

kuulumisia aattelin vähän päivitellä ja ekana tuli mieleen kertoa se, että Keravan lukioonha meitsi sitten sisään pääsi.. Ja senhän mä oikeastaan tiesinkin, mutta ei siitä sen kummempia! Viimeaikaset päivät on kuluneet duunissa ja illat treeneissä. Eipä sitä kauheesti muuta tähän kesälomailuun mahdukkaan.. Toisaalta: kyllähän sitä on ennenkin kalenterit selätetty!

Viimeviikolla oli myös viimeinen tuntini Keravan ratsastuskoululla,. Haikeata, mutta joskus on karsittava monesta hyvästä se huonoin vaihtoehto pois, resurssit eivät voi riittää kaikkeen. Nyt loppui siis kokonaan tuo säännöllinen ratsastus, en ole vaihtamassa tallia tai hankkimassa vuokrista. Toivon, että saan kuitenkin mahdollisuuden ratsastamiseen yhden mahtavan ystäväni ponilla tai vikellyshevosillamme. Vakiotunteihin en ole palaamassa, mutta jollain rennolla issikkavaelluksella voisin joskus vielä käydä.

Kamalasti paineita loppukesän suunnittelun kannalta. Haluan todellakin nähdä kaikkia tärkeimpiä kavereitani ja siksi kalenteroin kaiken mahdollisen vapaa-ajan. Tottakai haluaisin mennä myös sukulaisiani moikkaamaan, mutta olen aika tiukasti sidottu treenien ja työn puolesta tänne Etelään. Olen onneksi jo ehtinyt tehdä paljon. Kokkailu, tv-sarjamaraton, shoppailu, skootterimatka Järvenpäähän, terassikahvittelut, Venlan kanssa ulkoilu, satunnainen kuvien räpsiminen, treenipostauksen videointi, rentoutuminen ja syöminen on kuulunut rentoon lomailuuni.

Treenien osalta on sujunut todella vaihtelevasti. Välillä tuntuu, kuin mentäisiin alamäkeen, mutta toivon, ettei se ole niin. Vikellyksen puolesta kisakalenterissa koreilee tälle vuodelle vielä neljät kisat. Seuraavaksi suuntanamme on Ruotsi. Ruotsin jälkeen olisi European championships in Austria, tämän jälkeen Karjaa & syksymmällä sitten ne PM-kisat.


Olen oikeasti innostunut tästä vikellyksen markkinoinnista ja kehittämisestä ja haluaisin todella kasvattaa lajia.. Niimpä ilmoitin meidät Keravan Sirkusmarkkinoille 7.-8.9! Mahtavaa. Onko lukijoilla mitään ehdotuksia, mitä haluaisitte torikojuista ostaa perinteisten lettujen, metrilakujen ja makkaran sijasta? Ehdotuksia otetaan vastaan. (:


Tossa viimeviikolla oli lisäksi näytös Sipoon nikkilässä varsanäyttelyjen avaajana ja olihan meillä siellä mukana myös ständi ja pukki. Tosi kiva päivä, toivottavasti saatiin innostettua paljon uusia tulevaisuuden lupauksia lajin pariin. Jos joku tietää jonkun, joka haluaisi kokeilla vikellystä, niin järjestän toisen vikeltäjän kanssa vikellyksen ''tutustumiskurssin'' 13.-14.7, sekä 20.-21.7, eli kaksi eri kurssia, jonne toivotaan paljon innokkaita ilmoittautuvia! Lisätietoja saa, kun ottaa rohkeasti yhteyttä minuun, en pure.


3 kommenttia:

Julia kirjoitti...

http://alltheselittlethingsss.blogspot.fi/2013/06/48blogiarvostelu.html

Tein blogistasi arvostelun! :)

Lillukka kirjoitti...

Hei vähä coolii :D ! Mä oon puhunu sulle heppamessuilla viime vuonnna ;) vähä oon hyvä :DD kaikkiakiinnnosti, mut kuitenki.

Ja toi heppa on hieno (;

Heta kirjoitti...

Lillukka- Jees, Luke kiittelee! (;