sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Oon maailman aikaansaamattomin ihminenAnteeksi. Ja nyt masentaa. Sain kaupungilta huippuhyvän kesätyöpaikan, mutta en voinut sitä vastaanottaa. Olisin päässyt leiriohjaajaksi kahdelle viiden päivän mittaiselle lasten kesäleirille, mutta ajankohta ei sopinut itselleni, koska olen sen toisen viikon aikana Suomen lisäksi luultavasta Unkarissa ja Saksassa. Tässä sitten sanoin heipat samalla hauskalle leirikokemukselle, mahtavalle työkokemukselle ja helpolle, nopealle rahalle,10pv= 800€.  Jep, ei vituta. Syvimmät pahoitteluni nyt kielenkäytöstäni, mutta asia on lievästi sanottuna hieman perseestä.Seuraavaksi mulla olis ollut niitä lukijoiden kuvausehdotuskuvia, mutta Picasahan pisti tuulemaan ja poisti osan! Kaikkihan sujuu nyt mahtavasti.. Stressiä ei poista myöskään se, että kokeita on tulossa jokaisessa aineessa enemmän, kuin tarpeeksi ja Hollannin kisat ovat jo 20 päivän päästä, enkä ole suorittanut joitakin vapaaohjelmani liikkeitä koskaan laukassa, how nice. (:Äh, pirteämpiin aiheisiin..

Vihdoin tekee myös kevät tuloaan ja availin kunnon lenkkikautenikin maanantaina aamulenkillä kahdeksan aikoihin. Muuten elämääni on kuulunut pääsiäisen viettoa, paljon syömistä, treenejä ulkokentällä, tallin pääsiäisriehan järkkäämistä ja hiukan planeerausta kisojen, koulutöiden ja muiden tulevien tapahtumien johdosta.. Pääsiäisen alla kävin Kuortaneella tapaamassa mummoani, sekä kahta ihanaa serkkuani, joita en usein näe. Oli ihanaa viettää pari päivää näiden rakkaiden ihmisten kanssa. Muistakaa, että mikään ei ole ikuista ja vanhemmat ihmiset osaavat oikeasti arvostaa sitä, että heidät muistetaan..

Jos nyt kuitenkin siirrytään taas nykyaikaan, eli tänään olen lisäksi siivoillut mm. jääkaappimme, ja kaivellut kirpparille meneviä tavaroita ja vaatteita.


Ajattelin myös myydä Canon 1000D:ni, koska en sitä ole käyttänyt todella pitkään aikaan. ( Viimeksi viime keväänä!? ) Pidän enemmän isäni 450D:stä ja olen sitä nykyään käyttänyt. 1000D:ni ei siis ole mitenkään vioittunut, vaan toimii moitteetta, eikä siinä ole naarmuja tai muita kulutuksen merkkejä. Vaihdoin kameraa, koska isäni kamerassa on hieman enemmän ominaisuuksia ja siksi pidän siitä enemmän. Pakettiin mukaan saisi 18-55mm putken. Jos jotain lukijaa tai muuta seuraajaa kiinnostaisi tehdä tarjousta, niin ottakeehan yhteyttä! (:

Tiedot kamerasta;

- Canon 1000D
- Ostettu joulukuussa 2010, oli aktiivisessa käytössä n. puolitoista vuotta.
- Ei ollut koskaan korjaamolla, koska on aina toiminut moitteetta ja toimii vieläkin.
- Ei ole tiputettu, eikä kamerassa ole naarmuja/kolhuja näytössä tai objektiivin linssissä.
- pakettiin sis. 1000D + 18-55mm objektiivi & 1000D:n käyttöopas, Canonin laturi

- Lisätietoja kameramallista täältä, sekä täältä.
ps. Odotteletteko mielummin tällaisia kunnon postauspaketteja, vai mielummin useita pikkuisempia postauksia, missä kuvasaldokin saattaa olla hieman kämäistä ? Pps. Kirjoitin tämänkin postauksen jo perjantaina, ennen tuota hemmetin räntäsäätä! Kiitos vain luontoäiti, minne se kevät jäi?!
5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Otsarypyt... Naurahdin hieman:D
-Sara

Anonyymi kirjoitti...

oot tosi kaunis! :) ja mielummin useammin vaikka vähän lyhyempiä postauksia!

Heta kirjoitti...

ano, voi kiitti! Yritän tsempata :)

Minna kirjoitti...

oot oikeesti nätti!
ja tää sun blogis on huippu :)

http://minnaa97.blogspot.fi/

Heta kirjoitti...

Minna- Voi ihanaa saada näitä kommentteja, kiitos, ootte huippuja! (__: