perjantai 31. elokuuta 2012

Uusi kysely
Eipä oo kauheemmin ihmeellistä elämässäni taas tapahtunut, perus viikkorutiinilla siis mennään. Vikellyksessä valmistauduttu niihin Karjaan kisoihin ja viimein saatu pariohjelmankin pukuongelma ratkottua ! Treeneistä puheenollen, keskiviikkona alkoi taas telinevoimistelu ja voi että kun oli ikävä noita treenejä. Jotenkin vaan tykkään älyttömän paljon tostakin lajista, koska vaikka se on välillä rankkaa, mahtava porukka ja valkut auttaa aina jaksamaan treenaamaan täysillä.

Harrastuksista toisiin > ratsastukseen. 9.9. Olisi vuorossa kauden ekat kisat, jossa menen Adan kanssa kasikympin alueluokan. Ensi kisoihin sitte se ysikymppi toivottavasti mukaan. Ajattelin nyt kuitenkin ottaa vähän varman päälle, koska Adakaan ei oo taas pitkään aikaan hypellyt kunnolla.
pikkuesteharjotuksia
Tajusin torstaina, että haluisin kovasti alottaa jonkunnäkösen valmentamisen/ ohjaamisen. Olisi kiva ohjata melkein mitä vaan lajia, mitä on ite harrastanu, esim. jalkapalloa, telinevoimistelua tai vikellystä. Haluaisin myös pyrkiä isoseksi. Ainoa varjopuoli tässä jutussa on se, ettei mulla ole ihan hirvittävän paljon sitä ylimääräistä aikaa, kun pitäisi kouluunkin jaksaa panostaa.


Kävin tossa tiistaina myös lenkillä Liinan & koirien kanssa ja otin muutaman kuvan niistä hassuista karvanaamoista.


PS. HUOMATKAAS UUSI KYSELY BLOGIN VASEMMASSA REUNASSA, kiitos ! (:

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei pahal mut kiva sukellus

Anonyymi kirjoitti...

Mut hienoblogi silti :)

Heta kirjoitti...

Ano, tolla tunnilla yritin keskittyä paljon myötäämiseen ja sen kautta laitoin ylävartaloakin enemmän eteen. Sukeltaminen saattaa johtua myös siitä, että itselleni on helpompi hypätä korkeampia esteitä, ehkä juuri tuon istuntajutun takia. + Ja kiitos (: