sunnuntai 19. elokuuta 2012

Heta suosittelee > Ihonhoitotuotteet

Ajattelin, että voisin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa ensimmäisen '' Heta suosittelee''-postauksen. Jos tästä postauksesta ei jäisi ihan karvas maku suuhun, niin voisinhan tehdä ehkä lisääkin. Postauksen tarkoituksena siis esitellä teille ihanille lukijoilleni omia ihonhoitotuotteitani.

Tosin, tässähän tuli nyt vähän semmoinen ongelma, että tajusin, etteihän niitä ole paljon. Ihoni on suhteellisen hyvässä kunnossa, enkä käytä siihen paljoa tököttejä. Kaivoin hyllystäni kuitenkin muutaman putelin, joita käytän aina silloin tällöin..

Ensimmäisenä Nivean puhdistuspyyhkeet. Näitä olen käyttänyt jo kolme vuotta ja olen todella tyytyväinen ! Käytän puhdistusliinoja meikin poistoon joka ilta. Helppo ja nopea tapa, jolla saa vedenkestävänkin meikin pois ilman kauheaa sotaa. Ainoa miinus on hinta. Normaalissa päivittäistavarakaupassa hinta pyörii kolmen-neljän euron paikkeilla ja yhdessä paketissa on 25 liinaa.

Toisena Lumenen normaali naamanpuhdistusgeeli. Tätä sitten käyttelen, jos vaikka nuo Nivean liinat sattuvat loppumaan. Ei todellakaan yhtä nopea tapa poistaa meikkiä, mutta ehkä kuitenkin ihon kannalta parempi. Tietysti kaikki pienet epäpuhtaudet saa varmemmin pois, kun hieroo hieman geeliä koko naamaan.

Seuraavana on Lumenen syväkosteuttava kasvovoide. Ihanan kostea ja virkistävä voide, jota tykkään käyttää. Aamulla ei ole yhtään niin tunkkainen olo, jos on illalla huolehtinut kasvojen kosteuttamisesta kunnolla.

Sitten olisi vartalon ihon vuoro.. En tiedä, kuuluuko suihkusaippuat ihonhoitoon, mutta kyllähän nekin puhdistavat ihoa. Tässä lempisuihkusaippuani, Bed Headin Body Papayarazzi-niminen papayan tuoksuinen saippua. Eksoottinen papaya-hedelmän tuoksu on aivan ihana ja isossa pullossa on 350 ml. Hintaa en muista, mutta taisi olla jotain 10 €:n luokkaa. Hintansa arvoinen tuote !

  Ylempänä kuvassa näette H&m:n tuotteen, vartalovoin. Tykkään käyttää varsinkin jalkojeni kosteutukseen ja toimii moitteettomasti. Vanilian ja omenan tuoksu on ehkä hieman liian makea, mutta tuote oli halpa ja toimii hyvin. Hinta taisi olla neljä euroa ja purkissa on 280 ml.


 Tässä on I loven Mango & papaya kuorintageeli. Jälleen kerran, tuotteessa on hurmaavan makea tuoksu ja se on yksi syy, miksi pidän tuotteesta. Käytän tuotetta myös kasvoihini ja ajaa siinäkin hyvin asiansa. 


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä.. Doven Silk Lotion, voide, joka tekee ihosta silkinpehmeän. Todella hyvä perusrasva käsille ja jaloille. Kosteuttaa hyvin ja tekee ihosta pehmeän. Yksi erikoinen puoli tässä rasvassa kuitenkin on.. se sisältää jotain pientä kimaltavaa ainetta ja iho jää sellaiseksi hieman säihkyväksi. Jaloissa kesäisin tämä näyttää ihan kivalta, käsissä ei ehkä niinkään.

 
Hei ihmiset, oliko tää ihan järkyttävän kamala ? Kommenttia kiitos!

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Just hyvä postaus! Tälläsistä on itteleenki hyötyä. :'D

Anonyymi kirjoitti...

tykkäsin tästä postauksesta, ku en oo itse nii hevosihminen:))

Heta kirjoitti...

Tiina -kiitti, ehkäpä teen lisää näitä vielä joskus (:

Ano - Bloginihan ei periaatteessa ole ns. heppablogi, mutta harrastusten kautta noita postauksia tulee pakonkin kanssa. Nyt varmaan taas blogi alkaa muistuttamaan yhä enemmän normaalia lifestyle-menoa, mutta kesäisin harrastukset korostuvat.