torstai 25. joulukuuta 2014

''Varmaan tosi kivan näköstä''

Haudi!

Tänään on joulupäivä ja kerrankin aikaa postailla. Meidän perheen jouluaatto vieteltiin ihan täällä Keravan kotikulmilla rauhallisissa tunnelmissa. Katseltiin joululeffoja, käytiin joulusaunassa, pelailtiin lautapelejä ja syötiin jouluruokia.

Viimeisenä aattoillan ohjelmana oli vuorossa perinteinen materialismionnellisuuden huipentuma, lahjat. Oli ihanaa, kun ei oikeastaan tiennyt mitä odottaa; siinä oli koko ajan sellainen pieni jännitys ilmassa kun availi varovaisesti eri muotoisten ja -kokoisten pakettien kääreitä. Tulin todella onnelliseksi. En saanut turhia paketteja. Sain mieluisia lahjoja ja muutamalta ystävältä ihania sanoja. Kiitos pukille lahjoista ja Sara, Pinja ja Venla, kiitos ''korteistanne'' ;).
Tämmösiä DIY-kuorintavoiteita tein parille kaverille joululahjaksi :)
Tätä vuotta on jäljellä enää vajaa viikko! Nauttikaa loppuvuodesta siis täysin siemauksin. Ai joo, loin tuonne laitaan kyselyn mun yhtä koulujuttua varten, joten olisi mahtavaa, mikäli mahdollisimman moni kävisi klikkaamassa jotakin vaihtoehtoa oman mielipiteensä mukaan. Kiitos suuresti!

Mites teillä meni jouluaatto? Mitä perinteitä teillä on ja mitä lahjoja saitte?


4 kommenttia:

Janna Väisänen kirjoitti...

Hahah Heta oot ihana! Iha mahti video ja ihanii lahjoja!! Täälläpäin meni joulu kans tosi kivasti, ja nopeesti.. Jouluon nii parasta!!!

Heta kirjoitti...

Voi sua Janna :D Onhan se ihanaa aikaa! <3

Anonyymi kirjoitti...

Oot mun mielestä kehittynyt edellisestä videosta todella paljon! Toi oli jotenkin tosi luonteva ja rauhallinen, kivaa katottavaa :)

Heta kirjoitti...

Hah, hei oon kyllä harvinaisen samaa mieltä tosta muutoksesta... :D Mutta kiitos kehuista, ihana kuulla! (: