perjantai 14. marraskuuta 2014

Tanssahdellen kohti kautta 2015

Jiihaa, täällä taas.

Joka vuosi suurinpiirtein näihin aikoihin jokaisen vikeltäjän (ja tässä tapauksessa myös valmentajan) valtaa suuri lapsenmielisyys. Vaikka talvi on tulossa ja pimeys haukkaa suuren palasen jokaisen jaksamisesta, kutkuttaa takaraivossa silti ajatus uudesta kaudesta ja uudesta alusta. Uusi kausi, uudet kujeet?
Koutsin panostus halloween-näytökseen
Ainakin meitsi on aina aivan fiiliksissä kun luvallakin saa keksiä uusia juttuja - niin itselle kuin pikkuisillekin. Rakastan ideoimista, mutta helpompaa se on todellakin porukalla ja pienissä erissä, vähän kerrallaan. Pakko myöntää, että kyyrini raakaversiokin kehkeytyi vähän itseasiassa paniikinomaisissa tunnelmissa. Vajaa viikko sitten maajoukkuekoutsilta tuli tiukkaa viestiä, että mikäli kyyriä ei olisi joulukuun leirille mietitty, ei kannattaisi hamuilla valmennusta. Jaiks.

Kyyri on kuitenkin nyt kasassa kuin mikäkin tilkkutäkki, saa nähdä mikä tuomio sitten tulee. Pariin kohtaan en vielä ole tyytyväinen, mutta eiköhän nekin saada kukistettua. Tulostitin myös parikymmentä sivua Fein vikellyksen pisteytystä koskevia lappusia ja tsekkailin kyyriäni myös siitä perspektiivistä. Vaikeusaste tulee ainakin nousemaan aika reilulla kädellä, mutta sormet ristissä toivon samaa taiteelliselta pisteeltä. Ainakaan niitä 'esiintymiskohtia' ei pitäisi kyyristä nyt puuttua, toivon vaan että karisma ja puku sitten lyövät yhteen musan kanssa. Itse teemaa en vielä julkisesti paljasta, pidetään ylläri joillekkin yllärinä. ;) Toivottavasti nyt talven treenaukset alkaisivat rullailemaan, niin kehitys kohti viimeistä junnuvuotta voisi alkaa!
En vaan käsitä, kuinka aika juoksee. Pysähdyn katsomaan koneeni lepotilan taustakuvaa. Siinä hymyilee neljä ysiluokkalaista tyttöä tanssiaismekot päällä... Kuva on tosiaan ysiluokan itsenäisyyspäivän tansseista, vuodelta kaksituhattakaksitoista.

Tanssiaisista puheenollen... vanhojen treenit alkavat seuraavassa jaksossa! Mekko on nyt varmistettu ja kävin tiistaina sovittelemassa ja tilaamassa kengät! Hopeita en saanut, mutta todella jalkaystävälliset popot löysin. (Ja tavoitteena ehkä saada liimailtua niihin muutama strassikin kiinni, kunhan ensin saapuvat!) Ehkä kymmenen parin sovituksen jälkeen junaan palatessani tapahtui myös todella hassu sattuma: palatakseni takaisin yläasteaikoihini, samaan junavaunuun sattui vanha luokkakaverini. Oli ihana nähdä ja jutskailla kuulumisia!
Ysien tanssit 2012

Lähiviikot ovat olleet kyllä aikamoista tanssahtelua. Tanssin yliannostus ei ole syntynyt edes aamuvalmennuksesta, josta olen saanut vain hyvää energiaa aamuihini ja uutta syvyyttä omaankin valmennukseen. 

Kerroin myös viime postauksessa tavoitteistani, joista yksi oli aktiivinen liikkuvuus. Noh, nyt joku on vissiin oikeasti kuullut sen ja keksinyt tanssillisen voimistelumme koreografiaan esimerkiksi pieniä kivoja kaariharppoja tai harppa+käännehyppy -yhdistelmiä. Ei noissa vielä mitään, mutta a) Lopettamisestani on kulunut aivan liian monta vuotta (kolme ja puoli?) ja b) Kaikki ovat sillä ns. väärällä puolellani, eli toisin sanoen kaikkea muuta kuin kivan näköistä. Mutta eiköhän siitä taas ole suunta vain ylöspäin?

Ystävät hyvät, mikä teitä kiinnostaa juuri nyt? Ajattelin, että voisin tehdä vaikka ihan oman postauksen näistä tanssikuvioista, koska niitähän en ole kummemmin tänne vielä availlut. Jos muita ideoita tulee, niin kommenttiboksiin vierailemaan! Huhhuh. tulipas pitkä ja raskas postaus. Onnittelut sille, joka jaksoi koko suman lukaista!


Ai joo, ja saan Keravan kaupungilta urheilustipendin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tanssipostaus kuulostaa kivalta! :)