perjantai 28. marraskuuta 2014

My grey day

Hei toverit!
Kuluneella viikolla sain vihdoin ja viimein kuvattua sekavanoloisen myday-kuvapostauksen, mikä tulee siis tässä! Myday on keskiviikolta (= kun vielä oli koeviikko, mikä on luojan kiitos taas ohi - toistaiseksi.)
Aloittakaamme siis ihan alusta...
Heräsin keskiviikkona joskus vähän ennen ysiä siihen kun tuo karvapallero hyppäsi mun päälleni. Siihen se sitten päätti käpertyä ja mä vielä hetkeksi katosin peiton syövereihin.

Siinä sitten aikani nuokuttua sain aikaiseksi nousta ylös, mistä matka jatkui vaatekaapin kautta lenkkipolkua kohti. Kävin heittämässä vähän intervallitreeniä harmaaseen aamuun.
Lenkiltä painuin koiran kanssa suihkuun, koska sehän oli taas imenyt itseensä kaiken mahdollisen kuran sieltä maastosta... Pesuepisodin jälkeen käänsin olkkarin vanhan mutta uskollisen radion päälle ja valitsin mahdollisimman mukavat olohousut aamupalaa varten.

Keittiössä puuroa kokkaillessani popitin Loopin hittejä ja suunnittelin tulevaa päivää. Tässä vaiheessa myös huomasin, kuinka tuo eräs katala koira oli märkyyksissään vallannut nurkan sohvalta. Ah, kiva.

Aamupalan ohessa suoritin normaalia aamurutiiniani: luen joka päivä Keski-Uusimaan... Ja kaipaan syvästi hesaria. Monet ihmettelevät tätä tapaa, mutta kai se on minun aamukahvini: Päivä ei käynnisty ilman jotakin käsitystä yleisten tapahtumien kulusta ympärilläni.
Näiden fyysisten tarpeiden tyydytyksen jälkeen oli estetiikan vuoro. Hoidin kaikki perinteiset hygieniatarpeet ja koristelin vähän naamaani. Kun sotamaalaus oli valmis, oli aika kipittää kohti bussipysäkkiä ja harmaata maailmaa.

Koulussa tosiaan vietin tasan sen yhden pohjatunnin, minkä jälkeen suuntasin yhteen Keravan lukuisista kampaamoista. Ovesta ulos astuikin hieman taas uudistunut hiusilme! (Eri kuparin sävyjä kolmessa kerroksessa)

Kotiin palattuani järjestin itselleni hieman evästä opiskelua varten. Kukapa ei tykkäisi itse puristetusta appelsiinimehusta? Kannattaa kokeilla kyseistä piristysruisketta näihin ankeisiin päiviin! Harrastin siinä tunnin ajan sellaista säännöllisen epäsäännöllistä opiskelua, minkä ohessa taisin hieman selailla sosiaalisen median eri tahoja ja fiilistellä uutta tyyliä... Viiden aikaan olikin taas lähtö kohti Kellokoskea ja pikkujunnujen treenejä!
Koutsaamisen jälkeen kohtasin taas ikävän tosiasian nimeltään opiskelu... Taisin kuitenkin aika kiitettävästi onnistua välttelemään tuota karua totuutta katsomalla Domea, venyttelemällä ja - no - kyllä te tiedätte...
Siinähän se päivä sitten vierähtikin! Hauska päivä muiden joukossa, ei valittamista. Paljon ehti tapahtua ja ajatella tuleviakin postauksia...
 
Etsin bloggaajainnokasta!
Joulukuun aikana ajattelin toteuttaa 'Minä muiden silmin'-postauksen, mihin olen jo värvännyt kaksi henkilöä. Sain vaan sellaisen päähänpiston, että entäs jos se kolmas henkilö olisikin joku, joka ei tunne minua (ainakaan noin hyvin)? Esimerkiksi joku, joka seuraa blogiani, mutta ei ole kummemmin viettänyt kanssani aikaa. Olisi hauska saada joltakin vierailevalta tähdeltä kuvaus minusta: minkälaisen kuvan olet saanut minusta blogini perusteella? 

Mikäli siellä siis on joku, joka olisi kiinnostunut analysoimaan persoonallisuutta ja saamaan oman tekstinsä esille blogiini, olethan äänessä! 

 Nappasiko idea postaamisesta? Entä mites Myday, olisiko näitä kiva nähdä jatkossakin? 

10 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tää oli harvinaisen viihdyttävä myday. Tosi kivasti toteutettu!! :)

Janna Väisänen kirjoitti...

Tää oli tosi kiva!! Kyllä se panostus näkyy ;)

Heta kirjoitti...

Hei kiitos Laura! Ihana kuulla :)

Heta kirjoitti...

Kiitos! :') Se on vaa nii, et jos aloittaa, nii on pakko myös saada se päätökseen - vaikka yön pimeinä tunteina!... :D

Ellinoora kirjoitti...

Kuulostaa kovin tutulta noi tavat vältellä tota opiskelua :D

Hahaa, oon kuullu pikkulinnuilta juttua, että kuka on yks näistä minä muiden silmin postauksen kirjottajista. Tarvittaessa, jos kukaan muu ei innostu kirjottelemaan, niin mä voisin kirjotella teksiä mikälisikäli haluat :)

Heta kirjoitti...

Joo toi opiskelu on vaa jotenki niiiin vaikeeta :DD haha. Mut joo, pikkulinnut oli varmaa iha oikeessa ;) Kattellaan uskaltaako kukaan random heittäytyä haasteeseen, mutta olishan seki tosi jees, jos inspiraation lähteenäni sen kirjottaisit :')

emilia kirjoitti...

Tää tulee valitettavasti aika myöhään, mutta unohdin kommentoida aikaisemmin kuin jäin epäröimään:3 Voisin olla kiinnostunut tuosta minä muiden silmin-postauksen kirjoittamisesta? :) Kirjoittaminen on mulle tosi mieluista ja aattelin, että olis hauska kokeilla jotain erilaista ja heittäytyä tuohon haasteeseen:D

Heta kirjoitti...

Emilia- Jee, ihan mahtavaa! Et oo kuule yhtään myöhässä vielä :) Mä en ajatellu antaa kauheesti mitään rajoitteita tähän - eli ihan vapaat kätöset saisit kirjotella. Haluutko lähettää mulle sen sähköpostiin, jos meinaa yhtään pidemmäksi analysoinniksi venyä(?) :D -> heta.vihro@hotmail.com. Ja tosiaan ei ole mikään kiire sen kanssa.

emilia kirjoitti...

Voin vaikka viikon sisällä yrittää lähettää sen:) Mutta onko mitään toivomuksia mistä kerron vai kirjoitanko mitä mieleen tulee:D? Ja joo lähen sen joka tapauksessa sähköpostiin

Heta kirjoitti...

Joo, se sopii! Saat ihan vapaat kädet, koska oikeastaan en tiedä miten muutkaan uhrit ovat sitä toteuttamassa :D