tiistai 5. elokuuta 2014

Terkkuja vaihteeksi Unkarin seuduilta


Sia!

Tai moi, ihan miten haluatte. EM-kisat taas pulkassa tältä vuodelta. No miten mulla meni? Hyvin ja ei-niin-hyvin. En ole pettynyt suorituksiini, mutta tiedän että olisin voinut tehdä parempiakin suorituksia. Tiedän, että olen tehnyt parempia suorituksia.

Tietysti allani oli taas uusi hevonen, olen ollut viimeaikoina aika finaalissa ja jokainen paikka tuntui olevan aivan hajoamispisteessä kisojen aikana. On olemassa vaikka kuinka paljon syitä, ''miksi en pystynyt parhaaseeni''. Moni varmaankin tässä kohtaa miettii, että olen turhan kriittinen, mutta niinhän se on, että kehittyäkseen on oltava hieman kriitikko.

Toisaalta, lähdin noihinkin karkeloihin tavoittelemaan hyvien suoritusten lisäksi revanssia viime matkasta, en todellakaan mitalisijaa. Tiedän, että junnujen taso on todella korkealla ja joka vuosi uusia ja entistä parempia vikeltäjiä tuntuu ilmestyvän joka nurkasta! Ehkä voisin ottaa ensi vuodelle tavoitteekseni päästä EM-kilpailujen toiselle kierrokselle... ja olla itse se yllättäjä piskuisesta Suomesta.


Reissu ei ollut ollenkaan huono. Pisteitä sain yhteensä 6.2(?), josta kyyri taisi olla 6.6. Kyyripisteiden kanssa olin siis todella iloinen. Olin myös iloinen, miten uskalsin olla koko matkan sosiaalinen ihminen ja sainkin tosi paljon uusia kavereita mm. Unkarista, Ruotsista ja Tanskasta. So awesome. Kiitos matkaseuralle matkasta, uusille tovereille seurasta, kotikatsomoiden asukeille tsempeistä ja Roylle kauniista ruususta.
TeamUpin tsemppaajat <3
Uudet lasit & my swedish friend!
Liian söpöt Unkarin tytöt!
H'eeeei macarena!

Kotiin palattuani vihdoin tuntuu, että nyt oikeasti tiedän, mitä minun pitää treenata.Tänäänkin oli loistava päivä ja hyvät treenit. Heppa kulki hyvin, ahaa-elämykset toivat onnistumisia ja matkalla kotiin teki mieli hyräillä.

Tästä on hyvä jatkaa kohti Karjaan kisoja. Salan kisoja. PM-kisoja... Ja SM-kisoja. Tuntuu todella kummalliselta, että puolet kisoista on vielä käymättä koulujen alkaessa. En tiedä olenko innoissani vai kauhuissani syksystä. Paljon tulee tekemistä, mikä on mahtavaa, mutta sisältää toisaalta myös kamalan kasan kiirettä ja stressiä. Mitäs mietteitä muilla arjen alkamisesta?3 kommenttia:

Tea Taipale kirjoitti...

Ää miten ehin käydä harkoissa kun arki alkaa...
Koska tuut taas Shupatreeneihin ?

Ps. Hyvät pisteet tuli 👍

Heta kirjoitti...

Tea: Tuun Shupailee heti kun on seuraavat treenit! :)

Tea Taipale kirjoitti...

Jes!