perjantai 8. elokuuta 2014

Hyviä hetkiä

Hellurei taas kaikki toverukset!

Viikko taaksepäin pohdin kesääni - kuinka se on taas vierähtänyt liian nopeasti. Kuinka en taaskaan saanut THE KESÄÄ, kuinka en taaskaan saanut mitään aikaan.

Tietysti haluaisin lomani vielä jatkuvan, mutta nyt kun tosissani mietin kesääni, se oli mahtava. Minulla oli mahtava työpaikka, hyvin menneitä kisamatkoja, aikaa nähdä kavereitani ja kesällä olen ollut koko ajan menossa; koskaan ei ole ollut tekemisen puutetta. Ja mikä parasta, kesäni on ollut vikellystäytteinen. 
Tämä viikko on kuitenkin ehdottomasti ollut mun kesän the viikko. Jokainen päivä on ollut ihan mahtava ja täynnä tekemistä hyvässä seurassa!

Vesimelonin kaiverrusta, paljon naurua, aamun aloitusta riippumatossa, ruohikolla makaamista, hyvää musiikkia, suppausta, valokuvausta Lumin kanssa, höpöttelyä kavereiden kanssa, skoballa ja mopoautolla ajelehtimista ympäriinsä, hyviä treenejä niin oman treenauksen kuin valmennuksenkin kannalta, rantsuilua, akroa, kalenterointia ja tulevaisuuden suunnittelua. Kiitos kesä 2014. 

...Ystäväni herätti minut eräs päivä todellisuuteen, kuinka olen ensi kesänä jo 18-vuotias. Mitä ihmettä? 

Ja nyt kaikki toverit hoi: Mikäli tiedätte/tunnette yrittäjiä, haastakaahan he tukemaan AG-tallin vikeltäjien kalenterihanketta!

Ag-vaulting team on AG-Tallilla Sipoossa harjoittelevien vikeltäjien ryhmä.

Vikeltäjät kilpailevat kahdessa joukkueessa (juniori- sekä seniorijoukkue), parina sekä yksinvikellyksessä. Vikeltäjät kuuluvat Suomen maajoukkuerenkaaseen.
Kauden 2014 aikana vikeltäjät osallistuvat 4 kilpailuun Suomessa, kansallisiin kilpailuihin Ruotsissa sekä kansainvälisen tason kisoihin Hollannissa ja PM-kisoihin Ruotsissa. Lisäksi yksinvikeltäjät osallistuvat kilpailuihin Unkarissa.
Kilpailumatkojen kustannusten kattamiseksi teetämme v. 2015 vikellysaiheisen seinäkalenterin. Painosmäärä on 200-250.

Myymme kalentereihimme mainostilaa ja yritämme löytää mukaan 12 yritystä, jotta jokaisen kuukauden painatuskulut saataisiin katettua. Sponsoroiva yritys saisi näin ollen oman mainoksensa jokaiseen kalenteriimme yhden kuukauden kohdalle 100 eurolla. Mikäli haluat tukea nuorten suomalaisten urheilijoiden kehitystä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ja olet kiinnostunut yhteistyöstä tai sinulla on jotain kysyttävää, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen.
Lopussa on mallisivu kalenterista. Valmis kalenteri tulee olemaan ulkoasultaan sen kaltainen, mutta koko on avattuna A3 (kierresidonta keskellä).

Suuri kiitos, 

Heta Vihro & AG-tallin vikeltäjät

Ei kommentteja: