lauantai 1. maaliskuuta 2014

Liikuntadiplomeerausta ja strassifobiaa


Siinähän se loma oli ja meni jo aikaa sitten, mutta hei; kesälomaan on alle 100 päivää, kuvitelkaas sitä!

Apuaaa mulla on teille niin paljon kaikkea kerrottavaa ja sen sellaisia.. or not. No joo onhan mulle oikeasti nyt tapahtunut aikalailla viimeaikoina. Lomalla tosiaan järkyttelin mieltäni niistä kirjasista. Miettikääs, että sun synnyinvuotesi ja -kuukautesi voi määrittää suuren osan sun tulevaisuudestasi. Aika pelottavaa. Kattelin myös sen perhosefekti-leffan. On se hassua, kuinka pienenpienikin kallistus eri suuntaan voi aiheuttaa kaatumisen toisaalla; niinhän se tasapaino horjuu. Tiistaina saimme taas kokeita takaisin, eikä mitään kamalia ylitsepääsemättömiä takaiskuja tullut. Numerot todistuksessa taisivat kolmosjaksolta olla matematiikka 7, maantiede 8, äidinkieli 9, kemia 9 & saksa 9.

Loman loppupuolella (pe-su) sain laatuseuraa, kun serkkuni ja heidän kaverinsa -nykyään siis myös minun kaverini- tulivat meitsin kanssa hengailemaan. Pääsääntöisesti vietimme aikamme syöden, jutellen, syöden, lagaillen ja pelikortteja kalastellen. .... Hetkinen, viikonloppu ilman treenejä!? Ei nyt sentään. Jätin nuo reppanat tänne kisakatsomoon hurraamaan kun itse lähdin reenaamaan. Hah, kuulostanpa aika kamalalta.
Oon oikeasti vieläkin tosi sori toverit! :D

Ihanaa ajatella, että justiinsa oli helmikuu, eikä lunta näy enää missään. Viikolla korkattiinkin tosiaan kenttävikellyksen kausi ja olo on aivan mahtava! Tällä viikolla mun hermoja on kyllä toisaalta koeteltu moneen kertaan erinäisillä vitsauksilla, kuten kun bussit lähtevät nokan edestä, odotan koulussa hypärin ja viimeinen tuntimme on peruttu, junat eivät kulje, ruoka on pahaa, matikka menee ihan ohi ja kun keskiviikkoaamuna tein testejä liikuntadiplomia varten, tulihan lähes kaikista muista testeistä täysi vitonen, paitsi siitä hemmetin eteentaivutuksesta, joka EI EDES MITTAA NOTKEUTTA... Tästä johtuen keskiarvoni laski neloseen. Kiitos oikeasti. Saanko oikeesti soittaa jonnekkin hiton liikuntavirastoon?
Saanko oikeasti?
Nooh, not so serious. Mieli avoinna ja positiivisempiin asioihin, kuten uuteen rakkauteeni: tämän kauden pukuihini. <3 Mitäs tykkäätte? Ite olen nyt ihan in love, vielä tosin pieni strassitaistelu käymättä.. Ne ehkä ovat vieneet pari erää, mutta ehkä mä voitan tän sodan... mieluiten ennen ens viikonloppua.

12 kommenttia:

Ellinoora kirjoitti...

Haha, voin vaan kuvitella millasta menoo teillä on siellä ollu, mitä ny jotain kuvia katoin :D ihanan pirteen värinen toi sun asu, tsemppiä sulle treeneihin ! :)

Anonyymi kirjoitti...

Cool! Mikä on tuo vihreä puku? Perispuku? Saako senkin nähdä kokonaisuudessaan? Rohkea (siis Suomen mittakaavassa) ja kiva tuo sun uusi puku, odotan innolla että näen sen tositoimissa! :D Jösses mullehan iskee pukukateus/hulluus, vaikken tarvitse pukuja mihinkään. :D

Ja edelliseen postaukseesi viitaten; kannattaa lukea kirja The Secret. Se on tavallaan positiivisen ajatustavan käsikirja mutta antaa suuntaa myös paljon muuhun, jos haluaa uskoa..

Nähdään Horse Fairissa! :)

- Katja

Anonyymi kirjoitti...

Sullahan on kaksoisveli! Ootte todella samannäkösiä, mutta ootte luonteeltanne kun yö ja päivä! Tai ainakin sivusta katsottuna vaikuttaa siltä. Oot todella upea persoona! :)

emilia kirjoitti...

hei tää on ihan huippu blogi! :)

Hetaito kirjoitti...

Ellinoora- Voi raukka, onks sullekin niitä kuvia näytetty... :'DDDD huhhuh, mutta ei siinä mitään, kivaa oli! Kiitos tsempistä :)

Katja- Toi vihreä on se kuuluisa PetraPaula-perispuku! Mahtavaa nähdä pitkästä aikaa siellä Fairissa & kiitos vielä kirjavinkistä, pakko yrittää etsiä moinen. (:

Anonyymi- Juu, kyllähän mulla kaksonen on. Hassua, kuinka joku muukin löytää samoja piirteitä meistä, useat eivät niitä huomaa. Mutta siinä olet kyllä oikeassa että luonteesta ei paljoa samaa löydy. Kai sitä vähän pitää täydentää toista? Kiitos paljon kehuista, itsekään et varmasti hullumpi yksilö ole. :)

Emilia- Voi kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Voi meitä reppanoita! Olihan se aika kamalaa seurata pelii...;D

Upee tuo sun puku!:)
-Sara

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelinkin että se voisi olla juuri se Paulan vanha. :)

- Katja

Hetaito kirjoitti...

Sara- Niimpä, kamalaa heitteillejättöä! & tänks! Itekki tykkään.

Katja- Itseasiassa Petran vanha, mutta on siihen yksi valkean hopea kaistale tullut nyt lisää selän lyhennyksen johdosta.. ;) Joten jos jotain vanhaa, miksei jotain uuttakin!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, hieno puku:) suomalaisille enemmän tuon kaltaisia, erilaisia pukuja! Ja tsemppiä sinne horse fairiin:)

Hetaito kirjoitti...

Ano, olen aivan samaa mieltä! Suomalaiset taitavat olla vielä hieman ujoja teemojensa kanssa... & kiitos tsempeistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Oot upea ihminen! Voisitko joskus tehdä sellaisen ystävä ja perhe postauksen? :)

Hetaito kirjoitti...

Viimeisin ano- Et arvaakkaan, kuinka piristit taas mun päivääni.. :) Ystäväpostauksia oon joskus rustaillut, mutta ainahan niitä voi päivitellä! Perhepostausta en ole koskaan ajatellut tekeväni, ihan vaan muodollisen yksityisyyden säilyttämiseksi :)