tiistai 31. joulukuuta 2013

Minun vuoteni 2000 & 13

Hellou kaikille ja tervemenoa vuosi 2013!
Kulunut vuosi oli hyvä vuosi, jälleen kerran & kaikesta huolimatta. Laittelin tähän nyt kuvan itsestäni jokaiselta kuukaudelta ja vähän kaikennäköisiä juttuja, mitkä jäivät mieleen vuodelta 2013. Hauskaa vuoden 2013 loppua & 2014 alkua to all you warriors. You have to fight for your happiness. DREAM BIG! Joten kulkekaa rohkeasti kohti unelmianne & tavoitteitanne.

Entä mitä jäi mieleen?

 Toivottavasti vuodesta 2014 tulee parempi kuin mistään aiemmasta.Pitäkää hauska uv-yö hyvässä seurassa! Ja ainii, tässä Venlan tekemä tiivistelmä mun uudenvuoden lupauksesta... 

 Mitäs tykkäsitte mun vuodesta kuvina & aiotteko te lupailla mitään ensi vuodeksi? 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lopetitko ratsastuksen??

Heta kirjoitti...

Ano- Juu, lopetin vakituiset viikkotunnit ratsastuskoululla viime keväänä. Nyt käyn vain hyvin harvoin ratsastelemassa tuttujen otuksilla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Miksi lopetit ratsastuksen? :'O

Heta kirjoitti...

Ratsastin tosiaan sen yheksän vuotta, mutta tiesin aina ettei musta mitään huippukilparatsastajaa tulisi. Tuo lopettaminen oli kuitenkin monen asian summa. Viime talvena mun into alkoi pikkuhiljaa lopahtamaan, koska en päässyt valmennuksiin tai kisoihin muiden esteiden takia. En ole oikein koskaan tyytynyt 'vain harrasteluun', joten tunnit kävivät yhä tylsemmiksi. Myös mun kisaratsu oli paljon saikulla. Vikellys lähti rullaamaan paremmin kuin koskaan ja ajattelin näin antaa kaikkeni kyseiselle lajille. Ratsastus oli ihanaa, mutta en silti kadu päätöstäni, sillä tiedän olevani nyt oikean lajin parissa. Vikellykseen haluan satsata tosissani ja kehittyä siinä. Tämän lajin parissa näen tulevaisuuteni.

.. Ohhoh tulipas romaani. Toivottavasti nyt edes vastasin kysymykseesi :)