perjantai 6. joulukuuta 2013

LUUKKU 6

Katsaus vuoden taaksepäin...
Nyt on taas itsenäisyyspäivä, minkä teemaksi ajattelin ottaa onnellisuuden oravanpyörän, koska henkiseen hyvinvointiimmehan oleellisesti kuuluu onnellisuus. Kaikki ovat varmaan kuulleet sanonnan: ''Laitetaan hyvä kiertämään''. Onko kukaan tullut silti ajatelleeksi kyseisen lauseen merkitystä? Sehän on oikeasti totta, että muukin kuin haukotus tarttuu -nimittäin hyvä mieli. 

Kävelin eilen yksin kadulla kohti kuntosalia ja vastaani tuli kaksi persoonaa, joista toinen hymyili ja tokaisi: ''Kaunis tyttö''. Hämmennyin tietysti ja jatkoin matkaani. Tulin kuitenkin äärettömän iloiseksi kyseisestä lauseesta. Katselin myös vanhoja postauksiani ja vastaan tupsahti videovastauspostaukseni. Videolla kerroin, kuinka yksikin kaunis kommentti blogin puolella voi kirkastaa koko päiväni.
 Kun joku tekee sinut onnelliseksi, tekee mielesi jatkaa onnesi ja ilosi. Toisaalta kun onnistut tekemään mahtavan kuntopiirin, ei endorfiinipiikillesi näy loppua ja haluat jatkaa itsesi hemmottelua. Iloisuus tarttuu ja toivon, että saisimme tänne Suomeenkin hieman lisättyä sitä hymyä ja onnea. 

Mitä jos sinä omalta osaltasi ottaisit missioksesi sanoa tänään vaikka viisi kehua tutuille tai tuntemattomille? En usko karmaan, mutta uskon, että kaikki hyvä palaa aina takaisin. Onni on sitä suurempi, mitä enemmän henkilöitä sen jakaa. En henkilökohtaisesti tiedä kuka näitä mun kirjoituksia  koskaan lukee, mutta rustaan silti tänne muutaman kiitoksen..

1.Kiitos Sara, Emma, Jaana & Oona mahtavista hetkistä ylä-asteella. Toivottavasti voitaisiin vielä edes kerran nähdä porukalla ja uusia ne mahtavat illat ja Frendit-pelihetket. Ja Oona, en vaan voi unohtaa niitä hetkiä kun oltiin parhaita ystäviä. Ehkei siitä enää tule samanlaista, mutta toivon että ystävyys säilyy.
2. Kiitos Venla, tuot arkeeni valtavan piristysruiskeen, Ihanuus.
3. Kiitos Paula, että oot ollut mun idolina siitä asti kun aloitin ja oot jaksanut treenata mun kanssa.
4. Kiitos myös muille vikeltäjille, eritoten Liinalle, kun oot kestänyt mun juttuja ja ollut treeniseurana. 
5. Kiitos Annille & Roylle, että ootte jaksaneet tehdä aivan älyttömästi töitä meidän eteen, vaikka käytöksemme ei ole aina ollut kympin arvoista. Olette korvaamattomia, ilman teitä ei olisi meitä.
6. Kiitos mun vanhemmille, kun ootte jaksaneet sponsoroida mun päättymättömiä harrastuskuluja.
7. Kiitos Sinikka, Pinja ja Lumi,  koska tiedän, että ystävyys säilyy, vaikka näkemisväli venyisikin!
8. Kiitos Liisis, Santsi & Emma, teille on ihana höpötellä jokaikinen keskiviikko, teette lihaskunnosta jotenkin hauskempaa ja motivoitte onnistumaan.
9. Kiitos Janna, Venla, Fanny & Oona, kun en joudu virumaan yksin koulussa. Teitä on niin kiva kuunnella ja toivottavasti en oo ollut nyt ihan kauhee rasite! :D
10. Kiitos vielä kaikille mun ihanille seuraajille, jotka ootte jaksaneet kommenteillanne saaneet positiivisen vireen kiertämään. Kiitän jokaisesta kommentista ja toivon niitä lisää, tietysti myös niitä kriittisempiä, mikäli tarvetta on. :)

3 kommenttia:

Aapu kirjoitti...

Hei tää on tosi hyvä idea! Saanko salakavalasti ottaa idean omanki blogin puolelle? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ja piristävä kirjoitus :')

Heta kirjoitti...

Aapu- No, Suomihan on tunnetusti vapaa maa, joten siitä vaan. Haluisitko linkata valmiin postauksen mulle? :)

Ano- Voi. Kiitos ihana!