perjantai 23. elokuuta 2013

Ei mul oo aikaa olla itsestäni huolissaan

Ja yht'äkkiä se kaikki patoutunut ahdistus oli poissa.


Kukaan ei voi koskaan päästä toisen ihmisen mieleen, mutta aina kaikkea voi yrittää ymmärtää. Me kaikki kaipaamme tukea ja sellaisia ihmisiä, joille voimme puhua. Pitkään aikaan ei ole tuntunut näin vapautuneelta. Ihanaa, tästä alkaa vihdoin taas uusi alku.
Uusi alku monessa suhteessa. Polvi on paranemaan päin, Karjaan kisat tosin koen vain kuvaajan roolissa. Ensi viikolla kuitenkin aloitan jo normaalin arjen. 110% treenaaminen alkaa ja kaikenmoinen lusmuaminen loppuu, vaikka polvessa tuntuisikin vielä hieman painetta.

Opiskelu, treenit ja kaverit. Kaikki voidaan hoitaa täydellä tarmolla, ollaanhan ne ennenkin hoidettu. En tiedä, mutta oon päättänyt yrittää ottaa höllemmin, stressaaminen ei näytä auttavan ketään.

Olen viimepäivinä saanut tehtyä treenikalenterin sekä itselleni, että valmennettavilleni. Eilen sain vihdoin postia Smartphotolta: 241 valokuvaani tulivat, ne ovat ihania! Olen jo vuoden päivät miettinyt noiden tilaamista, mutta en ole saanut missään vaiheessa aikaiseksi tehdä sitä.. Mutta todella suosittelen sitä.

Syyskuu on vikellyksen osalta kiireinen kuukausi..

7.-8.9 Sirkusmarkkinat Keravalla 
14.-15.9 Hepat Stadikalla (näytökset molempina päivinä)
21.-22.9 Vikellyksen maajoukkuevalmennus
27.-29.9 PM-kisat Tanskassa

.. Huhhuh tapahtumia ja tekemistä piisaa! Markkinoille ja Stadikalle meitä saa tulla seuraamaan jos yhtään kiinnostaa! Sirkusmarkkinoilla meillä on pieni kojunen siellä Subway/Lindex/S-market-päädyssä, jossa saa tulla kokeilemaan vikellystä pukilla! Myymme siellä myös upeita koristeltuja hevosenkenkiä, sekä pientä purtavaa & kahvia. Tarkoitus olisi suunnitella myös pieniä Show-tyyppisiä esityksiä katsojien iloksi. :'')

Lisäksi olemme suunnitelleet tekevämme ensi vuodeksi Vikellyskalentereita, joita kaikki kiinnostuneet voisivat 'tilailla' myös sähköpostini kautta.. Siitä kuitenkin lisäinfoa myöhemmin!
Loppuun vielä niitä luvattuja kuvia sieltä Itävallan reissulta..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voi harmi että Karjaa jää sulta(kin) väliin. Ensi vuonna sitten ja PM kisat kuitenkin vielä edessä! :)

Koitanpa päästä katsomaan teidän näytöstä ja ehkä tulla kokeilemaan vikellystä pukillakin (:-D).

- Katja

Heta kirjoitti...

Katja, jep! Oot aina tervetullut! :D

by J kirjoitti...

Ei jestas, vähänkö olet taitava! upeita kuvia!! :)

klick* tässä minun monitoimi-lifestyle blogi :)

Heta kirjoitti...

Kiitos, käyn kurkkaamassa tuon sinunkin blogisi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko Karjaan kisoista tulossa postausta?

Heta kirjoitti...

Ano- En tee Karjaan kilpailuista postausta, koska itsehän en siellä kilpaillut.