maanantai 1. heinäkuuta 2013

KRITIIKKIKERÄYSMoipahei kaikelle kansalle!

En ajatellut mitään isompaa postausta ruveta väsäämään enää ennen Ruotsin reissua, koska taas pitäisi -itseasiassa tälläkin hetkellä- olla pakkaamassa laukkuja kuuden päivän kisamatkaa varten. Nyt kuitenkin aiheeseen, eli kritiikkikeräykseen. Toinen otsikkovaihtoehto olisi ollut blogini parannusehdotukset, mutta se oli hieman tylsän kuuloinen, joten päädyin kritiikkikeräykseen.

Toivoisin siis, että kaivelisitte niitä mielenne sopukoita ja keksisitte blogilleni parannusehdotuksia. Olen saanut todella paljon kivoja ja ihania kommentteja, mutta jotta blogini kehittyisi joskus parempaan suuntaan, olisi minun saatava kuulla myös lukijoitteni mielipiteitä. Yhtä asiaa olen kyllä kuullut: bannerini on liian suuri. Well, mitä muuta? Ajatelkaa ulkoasua, postauksia, kuvia, postausaiheita, tahtia, jne.

Tai ärsyttääkö vain jokin asia bloggaamisessani sinua suuresti? Kerro se minulle, vaikka anonyymina. Välillä on hyvä kirjoittaa, mitä oikeasti ajattelee: vaikka ne ajatukset eivät olisi niitä kilteimpiä tai kauneimpia.

Kiitän jokaikisestä kommentistanne. Kritiikkiä on osattava ottaa vastaan ja toivon, että olette kuitenkin asiallisia. (: Nyt palaan laukkujeni pariin & palailen postaamaan sitten luultavasti keskiviikkona 10.7.

Ei kommentteja: