perjantai 19. heinäkuuta 2013

Menee ihan kylmät väreet

..kun ajattelen näitä asiota. Tiedättekö sen jännityksen, kun odotatte jotain mahtavaa asiaa tai tapahtumaa kuin kuuta nousevaa? Entä jos niitä tapahtumia on tulossa monta? Kun ei taas tiedä, että miten päin olisi, vai olisiko ollenkaan.

Sain ystävältäni Oonalta hänen vanhan kännykkänsä ja tein Instagram-tilin.. Eli jos omistatte ig-tilin, niin saa seurata sellaista kummajaista kuin HETARDI, mikäli kiinnostusta on.


Yksi vikellyskurssi pidetty, toinen vielä edessä.
Viikkouutiset haluavat tehdä meistä jutun.
Aivan pian on EM-kisat.
Lähetin miljoona sponsorihakemusta ja yksi vastasi, että olisi kiinnostunut yhteistyöstä.

Aaaah ja niin paljon kaikkea muuta!

Koko kesäni on aikalailla ollut full of vaulting, mikä ei haittaa ollenkaan, sillä tätä minä rakastan. Tämä on mahtavinta ikinä. Ikinä. Koskaan. Ja taas menee kylmät väreet.


Välillä tosin kaipaan ystäviäni, joita ehdin nähdä vain harvoin. Toivon todella, että he eivät unohda minua. En minäkään heitä.. karua totuutta ei halua koskaan sanoa itselleen, edes kirjoituksen muodossa. Mulla ei ole aikaa kavereille. Se ei voi olla totta, koska kaikelle on aina aikaa, se on järjestelykysymys. Ajanpuute on tekosyy. Vai onko aina näin?

Toivottavasti ystäväni lukevat tämän ja muistelevat niitä hetkiä, joina olemme viettäneet aikaa yhdessä: Ne ovat olleet ihania hetkiä. Ja koska se on vain järjestelykysymys, lupaan järjestää teille aikaa. Jos muuten aikaa ei löydy, niin käydään aamukahvilla. Käydään iltakävelyllä. Tai jos se pieni Hetankokoinen tila löytyy keskeltä päivää, niin puhelin on hyvä keksintö. Tajusin tuossa eräs päivä puhelimen varhaisimman merkityksen; Äänen avulla toisen tavoittamisen.. Se on kuitenkin ihan eri asia, kuin kirjoittaminen facebookin chatissa. Puhe on aitoa. Aina.

Ainiin ja kuulumisia vielä sen verran, että tulin juuri Jyväskylän suunnalta kotiin, kun kävin moikkailemassa kummitätiäni ja mummiani.. Sille reissulle mahtuikin paljon; lapsien kanssa leikkiminen, kahvilareissu, putiikkien kiertely, piirakan leipominen, piknik, leffan katselu, yhdessä pelaaminen, jutskailu, Pandan suklaatehtaanmyymälän visiitti, sekä elämäni ensimmäinen kerta thaimaalaisessa ravintolassa. Huomenna olisi tulossa tallitäytteinen päivä.. Aamu alkaa vikellyskurssilla, minkä jälkeen suuntaan AG-tallille pitämään polttarivikellystä, sen jälkeen olisi ohjelmassa kaverin ponin ratsastusta ja omat treenit. Huh! Lisäksi ajattelin kokeilla huomenna aloittaa taas jotain uutta ja erilaista: nimittäin kasvisruokavaliota (lakto-ovo-vegetaarinen). Katsotaan vaikka sitten viikon päästä, että millaiset sielun ja ruumiini voimat mahtavat olla.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi minäkin niin haluaisin ryhtyä vegetaristiksi! Mutta vanhemmat eivät millään anna D:. Ja ovat sentään lääkäreitä, joten varmaan tietävät miksi kieltää.

Heta kirjoitti...

Ano- Ymmärrän vanhempiesi kannan, itsekään en kyllä ehkä ajatellut pysyvästi tähän jäädä.... vielä. Maybe some day? :)

Fatima A. kirjoitti...

Tosi kiva blogi :)
www.dafashionaddict.blogspot.fi

Heta kirjoitti...

Fatima- Kiitoskiitos! (:

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia!!:D

Anonyymi kirjoitti...

kivooja kuvia!

Heta kirjoitti...

Kiitos Anonyymeille! <: