keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ruotsin SM 2013


Ensinnäkin;

Te lukijat olette ihan kummallisia. 

Ja toiseksi;

We are back in Finland! Ruotsinmestaruuskilpailut pidettiin tänä vuonna Laholmissa Etelä-Ruotsissa, jonne matkamme kesti siis about 24 tuntia.. Heh, pienet aplodit vielä kaikille kuskeille, koska on saattanut olla hieman rankkaa tuo ajaminen keskellä yötä.

Reissuun lähdimme AG-tallilta kahden joukkueen voimin, minkä lisäksi Suomesta tuli mukaan kolme muuta yksinvikeltäjää.  Nyt on koettu sitten ne ensimmäiset ulkomaan kilpailut, jossa osallistuin kaikkiin luokkiin, eli yksin, parina ja joukkueena.. Ja vähemmästäkin olisin hieman poikki. Pakko silti myöntää, että vaikka aina ei voi mennä täydellisesti, hyviäkin pätkiä on.Yksilösuoritukseni menivät tasaisen hyvin, pieniä turhia virheitä siellä sun täällä.. Loppupisteeni taisivat olla sitä 6.3 luokkaa ja olin luokassani toinen. Parina olimme luokassamme ainoat ja suorituksiimme emme olleet oikeastaan tyytyväisiä, koska virheitä tuli enemmän kuin laki sallii. Lukella on vielä paljon harjoittelemista ja totuttelemista pariohjelmiin, jotka ovat sille tällä hetkellä vielä suhteellisen hankalia. Loppupisteemme olivat Paulan kanssa 6.6. Kyllä se seiska sieltä vielä napsahtaa joku päivä!

Joukkueena treenaamismotivaatio on ollut hieman hukassa jo pidemmän aikaa ja ensimmäiset suorituksemme menivät sen mukaan; perikset olivat kamalia ja kyyrissä meinasi aikakin loppua turhan säätämisen ja häseltämisen seurauksena... Seuraavana päivänä onneksi tsemppasimme ja saimme tehtyä siistin vapaaohjelman, johon olimme kaikki tyytyväisiä! :)Majoituksemme oli tällä matkalla huippu! Jos ei oteta huomioon sitä, miten ensimmäisenä yönä kasasimme kahden jälkeen isoa telttaa ilman ohjeita auton valojen avulla. Teltassa oli vähintäänkin tiivis tunnelma ottaen huomioon, että meitä oli yhdeksän hengen sijasta 11.

 Seuraava majoituksemme oli pieni rivitaloasunnon tyyppinen kuuden hengen kämppä, jossa oli todella siistit ja tilavat huoneet, takapuha, sekä käytettävissä oleva uima-allas.

Wääääääh, taas jälleen kerran mahtava reissu ja vielä mahtavampi porukka. En voisi kuvitella mitään parempaa kuin kisamatkat.

Palauduttuani Keravalle laahustin suoraan suihkuun ja nukkumaan.. Seuraavana aamuna olikin jo lähtö kohti Tallinnaa! Hieronta, ihana italialainen ravintola, kaupoissa kiertely, täydellinen sää ja Kalev-suklaapuoti tekivät päivästä upean! Kiitän koko työporukkaani ja varsinkin työnantajaani tästä suuresti! Nyt on kalenteriin merkattu alustavasti jo kaksi uutta Tallinnan reissua.. 
Kaikki postauksen kuvat on ottanut huippukuvaaja Eveliina Väkeväinen.

Ei kommentteja: