keskiviikko 5. joulukuuta 2012

muutoksia suunnitelmiin


Njah,

Ajattelin vain tällein aluksi kertoa, että en olekaan huomenna lähdössä Latviaan. Laiva olikin jo täynnä, joten ei sitten tullutkaan sitä reissua toteutettavien listalle. Harmi, olisi ollut tosi kiva lähteä ! No, nyt on kuitenkin tullut paljon suunnitelmia jo täksi pidennetyksi viikonlopuksi, kuten leffojen katselua, paljon ratsastelua, syömistä ja tietysti treenaamista.


Oli mulla myös iloista kerrottavaa: Team Lehtokurppa voitti sen Dansukkerin ja Ihan itse tehty ry:n kilpailun. Suuri kiitos kaikille tykkääjille! Ihan leikkimielisestihän tuohon kisaan lähdettiin; Kerrankin puurtaminen palkittiin. Yllätyin, kun kukaan ei kyllä pahemmin tainnut välittää tuosta arvonta-ajatuksesta, joten ehkä se ei ollutkaan niin hyvä idea.

Tärkeysjärjestyksestä halusin vielä teille vähän raapustaa. Miksi asioita on joskus niin hankala laittaa oikeasti tärkeysjärjestykseen ? Kun aika on kortilla, on pakko tinkiä jostakin. Entä silloin, kun on sitä vapaa-aikaa.. Käyttääkö sen sitten kavereihin, perheeseen, omaan treenaamiseen vai opiskeluun ?

Elämässä pitää tehdä paljon valintoja -joskus helppoja, joskus hankalampia. Päivittäiset valinnat vaikuttavat pakostakin tulevaisuuteemme jollakin tavalla. Pitäisikö stressata siitä, että tekeekö oikeat valinnat? Jos valitseekin väärin, meneekö koko tulevaisuus pilalle ? En usko. Ehkä se vain hieman muokkautuu erilaiseksi, kuin olit ajatellut. Itse ainakin olen huomannut, että välillä on oikeasti hankala ylläpitää sosiaalista elämää, hyviä arvosanoja ja treenata yli täydellä teholla.

Taas nousee pinnalle tämä tuttu lause : Kaikessahan en voi olla hyvä. Mikä sitten olisi se paras järjestys elämäni kannalta? Joillekki se on ilmiselvää, ja osittain minullekkin.., mutta välillä tunnen syyllisyyttä siitä, etten ole vietä aikaa ystävieni kanssa. Toisaalta - En voi sietää huonoja arvosanojakaan - Enkä todellakaan jättäisi treenejä välistä turhan takia. Mikä sitten oikeasti on turhaa ?

Tärkeitähän nämä kaikki mainitut asiat minulle ovat, erilailla tärkeitä. Jos minulle tarjotaan tilaisuutta kehittyä harrastuksissani, yleensä olen heti täysillä mukana - kaikissa treeneissä, kaikella teholla. Entä jos se menee jonkun sovitun menon päälle, mitäs sitten tapahtuu? Näitä kysymyksiä pyörii mielessäni kokoajan. Yleensä menen lajini ehdoilla ja siitä yritän pitää mahdollisimman hyvin kiinni.


Mitkä arvot ovat teille tärkeitä? Onko teillä ikinä vaikeuksia asettaa menojanne tärkeysjärjestykseen, vai olenko ainut? 

Hohhoh. tulipas taas vaihteeksi sekaavaakin sekavampi postaus. Ehkä joulufiilis hämmentää. Ehkä.


10 kommenttia:

oonareeta kirjoitti...

uuuuah et tosiaan oo ainut. maanantain musen keikka ja treenit päällekkäin aiheuttaa mulle tällä hetkellä suunnatonta tuskaa. ootpas kaunis senkin kurppaseni!

ja ollaan parhaita, team lehtokurppa!

Anonyymi kirjoitti...

ootko ton jutan kaveri? Vai onko toi ees se jutan poni karkki??

pinja kirjoitti...

heta sä oot nii kaunis! <3 ja karkkimiau ja bobo vauhdissa x) ja onnee tosta dansukkerin kisan voitosta!!

Heta kirjoitti...

Oona- Tattis toveruus!
Ano- Kyllä se on Karkki ja olen Jutan kaveri.
Pinja- Taanks! (:

anni kirjoitti...

sulle ois haastetta :)

http://anniisusanna.blogspot.fi/2012/12/liebster-award.html

ANETTE kirjoitti...

tuol ois sulle haastet jos kiinnostaa :):)
http://anetteslifestyle.blogspot.fi/

Jek-ki kirjoitti...

Hei, kiva tää uus ulkoasu! Tällai hauskan talvinen ja vähä erilainen ku ne edelliset vaikka tykkäsin niistäki ihan yhtä paljon :). Noi sivussa olevat lumisateella varustetut kuvat on myös tosi hienot.

Heta kirjoitti...

Kiitti Anni ja Anette, yritän joskus saada aikaseks tehä noi! (_:

Kiitti Jessica, ajattelinki tehä vähän erinäköistä välillä. (:

Ella kirjoitti...

Vitsit että oot nätti! Tän blogin ulkoasu on muuten tosi kiva, tykkään sun bannerista :)

Heta kirjoitti...

Ella- Kiitos (: