lauantai 15. joulukuuta 2012

Uutta ilmettä ja elämäntapoja


Pitkästä aikaa näpyttelemässä koneen näppiksiä ja ajattelin tehdä tässä samalla sitten uuden talvisemman ulkoasun. Banneri on taas mitä on, koska yksi uusi ohjelma ei tykännyt yhtään kuvistani ja pilasi laadun hetkessä. Mutta hei, mitäs te tykkäätte blogin uudesta ilmeestä ?Ratsastuspuolella koulutunnit on alkaneet sujua aika kivastikkin Adan kanssa. Se on hassua, miten joku toinen poni voikin antaa niin paljon 'käyttöohjeita' vakioponiinkin. Nelsonin kanssa se ainainen taistelu -mutta myös tietty ne hyvät hetket -ovat opettaneet minulle enemmän, kuin kukaan muu poni näin lyhyessä ajassa. Seuraavat kisaset ovat sitten ensi vuoden puolella - luultavasti helmikuun tienoilla. Sitä ennen kuitenkin seuran pikkujoulut, ilman satulaa- hyppytunnit, yksityistunti ja liikutusviikko.

Vikellyksessä hieman harmaita hiuksia aiheuttaa se, etten ehdi treenata tarpeeksi, jonka takia en opi tiettyjä liikkeitä. Lyön kirjaimellisesti päätäni seinään sen voltin takia. Oikeasti. Jaa-a, sitten pitäisi vielä sitä musaa miksailla, pukua suunnitella ja yrittää ehtiä lisätä treenikertoja. Joulukuun lopussa on sitten maajoukkueen kuntotestit Kisakalliossa.. Kjep, ahdistaa hieman.

..Muutenhan elämä rullailee ihan hyvin, tässä  leivoin eilen tajuttoman hyvää pinaattipannaria ! Olen alkanut löytämään yhä useammin tälläisiä oireita terveysintoilijasta.. Jotenkin vaan on alkanut kiinnostamaan ruoassa terveellisyys, kasvikset ja hedelmät, sekä rukiisemmat tuotteet yhä enemmän.

Olen huomannut, että olen alkanut syödä paljon monipuolisemmin ja terveellisemmin, kuin ennen. Jos verrataan  vaikka aikavälillä kevät-talvi, niin keväällä söin hedelmäjogurtteja, paljon vaaleaa leipää, todella sokeripitoista mysliä, paljon välipalakeksejä ja todellakin liian vähän hevi-tuotteita. Nykyään valitsen maustamattoman jogurtin, ruis- tai moniviljaleivän, myslin olen vaihtanut terveellisempään, enkä mätä sitäkään kokoaikaa.. Välipalakeksejä syön enää harvoin ja hedelmiä & vihanneksia löytyy joka aterialta. Olen oikeasti aika ylpeä itsestäni ja suosittelen terveellisiä elämäntapoja lämpimästi kaikille. Olen alkanut uskomaan vähitellen myös siihen, että se mitä syöt, voi oikeasti vaikuttaa mielialaan.

 Niin ja kertokaas hyvät ihmiset, mikä olisi paras postausidea *toivottavasti kohta* sadan lukijan johdosta ?

5 kommenttia:

pinja kirjoitti...

Sä voisit tehä esim 'päivä kuvina' postauksen, tai teet jonkun tollasen terveyspostauksen, että laitat just jotain vinkkejä yms yms terveelisenpään elämään liittyen. Kiva romaani tuli, mut pari ideaa oli pakko laittaa (--:

joanna kirjoitti...

mun blogis olis sulle haaste! :)
http://jojannaa.blogspot.fi/

Tiina kirjoitti...

ihania kuvia! :)

Heta kirjoitti...

Pinja- Joo, noi voisin toteuttaa (:

Joanna- kiitos, ehkäpä joskus ehdin toteuttaa senkin.

Tiina- Kiitti!

Heta kirjoitti...

Pinja- Joo, noi voisin toteuttaa (:

Joanna- kiitos, ehkäpä joskus ehdin toteuttaa senkin.

Tiina- Kiitti!