perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulutunnelmallista innostusta


Woaah. En yhtään taas tiedä, että mistäpäs päin sitä aloittais.. Jos nyt vaikka siitä, mistä ei saisi ikimaailmassa aloittaa - säästä. Aivan järkyttävä lumituisku on siis järkyttänyt meidän kaikkien elämäämme suuresti - ainakin kaiken sosiaalisen median mukaan. Hei haloo > Suomessa on talvi ja talvella lunta, okei ? Ketään ei ehkä oikeasti kiinnosta, jos valitan blogiini siitä, mitä kaikki muutkin joutuvat ihan yhtälailla kestämään.


Asiasta toiseen - Onko kukaan kuullut sellaisesta tittelistä, kuin 'Vuoden nuori urheilija' ? Luultavasti kovin moni ei ole, mutta selvennykseksi kerron, että vuosittain urheilugaalassa palkitaan yksi suomalainen nuori tyttö tai poika, joka on saavuttanut menestystä omassa lajissaan. Miten tämä aihe koskettaa minua ? Noh, nyt kävi semmoinen juttu, että olen vikellyksen puolelta ehdolla kyseisen tittelin saajaksi, hullua ! Sen tiedän, etten sitä lopullista palkintoa saa, mutta olen kyllä iloinen ja otettu tästä.


Vikellyksestä vielä sen verran, että lähdemme itsenäisyyspäivänä kokeilemaan yhtä heppaa Latviaan. Tämäkin siis aika älyttömän siisti juttu. Lähtö siis torstai-aamuna laivalla kohti Latviaa, josta sitten palaamme perjantai-iltana -toivottavasti hyvällä mielellä ! 


Kamalasti muuta elämääni järkyttävää asiaa ei ole tapahtunut.. Tiistaina se Dansukkerin kilpailu loppuu, ja toivon, että te jotka ette ole vielä kuvaamme peukuttaneet, tykkäisitte Team Lehtokurpan kuvasta ! KIITOS KAIKILLE  PEUKUTTAVILLE JA JO PEUKUTTANEILLE. 

Ajattelin, että jos voitamme tuon Dansukkerin kilpailun, voisin järjestää pienen jouluisen arvonnan lukijoilleni/seuraajilleni. Miltä kuulostaisi ?

12 kommenttia:

Jek-ki kirjoitti...

Mäkin sua sinne ehdolle äänestelin :D. Millasta hevosta ootte menossa kattomaan :)?

AADA kirjoitti...

HEI HETA KUIN SIIISTI TOI URHEILIJA JUTTTU!! o:

TIINA kirjoitti...

Onnea Heta!!!!!! :)

Anu kirjoitti...

Ihana blogi ja toi banneri, wou! :)
http://pink-sparkling.blogspot.fi/

Essi kirjoitti...

Kui hienoo toi urheilija -juttu!! Toivottavasti voitat!! :)

fuck-growing-up.blogspot.fi

Heta kirjoitti...

Jessica- Haha voi ei :D Siitä hevosesta en paljoa vielä tiedä, sen näkee sitten !

Tiina & Anu & Essi- Kiitos, sen kyllä tiedän etten voita.. Katselkaapas huviksenne, ketä sielä on aiemmin palkittu.. esim. Kiira Korpi :D En ehkä ole ihan niin talentti.

aadaa kirjoitti...

ihana koira ! ♥

http://aaddaaa.blogspot.fi/

Heta kirjoitti...

Aada- karvaiset kiitokset Dumlelta! (:

pinja kirjoitti...

hei onnee matkaan heta hepan kokeiluu ja tohon vuoden nuori urheilija juttuu !!! (:

Sara kirjoitti...

Vähä upeeta toi ehdolle pääsemine, onneks olkoo! :)

http://ruusukerotta.blogspot.fi

Heta kirjoitti...

Kiitos Pinja ja Sara. (:

Jossu kirjoitti...

Heei toi arvontahan ois kiva ! :))