torstai 22. marraskuuta 2012

TEAM LEHTOKURPPA - Ystävyyden ainekset

Heissansaa!

Taas kuulumiskirjoittelua tulossa.. Enää hieman yli kuukausi jouluun! Kuvitelkaapas sitä ystäväiseni. Kohta pitäisi suunnata nokkansa kohti joululahjaostoksia ja ruveta itsekin miettimään, mitä siltä pukilta tänä vuonna toivoisi. Kohta alkaa joulukuu, joka tarkoittaa että karkkilakkonikin on loppusuoralla - Onhan se kestänyt jo vuoden!


Viikonloppuna leivoimme Oonan kanssa porkkanasämpylöitä ja omenapuuroa Dansukkerin yhtä kilpailua varten. Dansukker järjesti siis kilpailun >18-vuotiaille nuorille, jossa pääsisi testailemaan Ds:n uusia tuotteita. Noh, mahtavien perustelujeni (:D) myötä tulimme valituksi kolmen parhaan joukkoon mukaan! Leipomuksista tuli hyviä ja jos viitsitte tykkäillä kuvastamme facebookissa, voimme voittaa sadan euron lahjakortit !Ysien tanssit tulossa 4. & 5.12. Tilasin tänään mekon ja nyt sitten jännittelen, että minkä kokoinen sieltä saapuu ja saapuuko se edes ajoissa.. Kouluhommat muuten ihan hyvällä mallilla, eipä kauheasti muita erikoisuuksia tulossa.

Ratsastusrintamalla koulupuolikin on alkanut rullailemaan ja ponitkin alkavat pikkuhiljaa antamaan hieman periksi ja tulemaan pyöreämmiksi. Oli hassua tiistain tunnilla huomata, miten sain kuin sainkin Adan kulkemaan kivasti. Tai ainakin siltä se tuntui. Nyt vaan harmittaa aivan älyttömästi, kun seuramestaruuksia ei järjestetäkkään tänä vuonna maneesin pitkittyneen remontin takia.


           Vikellyksessä tapahtuu kokoajan edistymistä ja odotan innolla seuraavaa kautta! Vielä on älyttömästi tehtävää, varsinkin kun ensi kaudella kilpailen kaikilla vikellystahoilla -yksin, parina ja joukkueessa. Kirjoittelinkin tuossa jo hieman vikellyskauden 2013 tavoitteista ja muista menoista.. Teitä ei tosin varmaan kiinnosta lukea sellaista tyhjänpäistä jaarittelua?ps. Kiitän ja kumarran, jos tykkäät kuvastamme ! 

3 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

Sulla ois tunnusta meidän blogissa!
http://hellosailor-lumimari.blogspot.fi/

Essi kirjoitti...

MITÄÄÄÄ harrastat vikellystä? Oot varmaan ensimmäinen kenet tiedän :D Ite en koskaan uskaltais.. :(

Käy heittää kommenttia,
http://fuck-growing-up.blogspot.fi/

erikaaaa kirjoitti...

ihana blogi sulla ja kivan erikoinen toi oranssi tausta!

http://hattaranmaailma.blogspot.fi/