lauantai 8. syyskuuta 2012

Karjaan kisat

Hola !


Vihdoin on tullut kuvia Eveltä, joten nyt on postauksen aika ! Selvityksenä kaikille vielä, että olimme siis kisailemassa Karjaalla vikellyskisoissa vajaa viikko sitten. Kisat olivat hyvin järjestetyt (Taas kerran!) ja kaikki katsojat, kilpailijat ja kisajärjestäjät olivat tosi ystävällisiä. (: 
Jäi kyllä vähän harmittamaan, etten tehnyt yv:tä, mutta ehkä jatkossa en jätäkkään sitä välistä mistään kisoista. Joukkueena menimme A-tasoa, viiden vikeltäjän voimin. Perikset olivat sitä samaa vanhaa luokkaa, eli niissä on vieläkin paljon petrattavaa. Joukkuekür tuntui todella lyhyeltä ja oli hieman sähläystä. Onneksi kumarruksemme oli sentään hieno ! Loppujen lopuksi olen ihan tyytyväinen joukkueen suoritukseen ja Sonykin käyttäytyi ihan hyvin. Nyt motivaatio taitaa olla nousussa, suunta on ylöspäin !


Pari alkoi todella hyvin, kun P unohti antaa juoksuttajallemme piiskan ja melkein kaikki kaaduimme kaaduimme.. Ensin jännitimme toisen AG:n parin suoritusta, jonka jälkeen menimme möngertämään itse Bagiran selkään. Bagira meni tosi nätisti, ei temppuillut lainkaan. Muutama liike kömmähti, mutta mitään ei jätetty tekemättä. Viimeisessä 'varmassa' nostossa meinasin lentää sieltä jopa alas. Ei ollut parhain mahdollinen suoritus, mutta ei huonokaan ! Aika ei loppunut kesken ja pisteet olivat huiput: 6.6. Olen todellakin enemmän kuin tyytyväinen !

Flikkiä verkassa
Parinedel
 

Kiitos vielä kaikille katsojille, kisaajille ja kisajärkkääjille !
Pari ruusuketta tullu lisää..

ps. Huomasin, etten voi suurentaa sitä luomaani banneria, tietääkö kukaan, miten saisin sen edes keskelle kuvaruutua vasemman laidan sijasta ?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä kamera sul on :) ?

Heta kirjoitti...

Oma kamerani on Canon 1000D, mutta käytän useammin isäni kameraa, Canon 450D:tä. + Kaksi normiputkea & yksi zoomiputki.