perjantai 14. syyskuuta 2012

Hektistä on vain, jos ei osaa elää hetkessä

Whoaa !

Täällä taas ilmoittelemassa eläväni yhä. Ilmat on alkanut aika uhkaavasti kylmenemään ja koulussa ollessani palelen jo sisälläkin. Aivan pian on jo syyskuun puoliväli ! Herranjestas.. Kouluhommat sujuu omalla vauhdillaan ja viikon kuluttua alkaa vihdoin tet-jakso.

Viimeaikoina olen yrittänyt olla säästeliäs, mutta ostoksia on silti tultu tehtyä. Tosin, nämä ovat mielestäni ihan onnistunutta rahankäyttöä. ;) Ostin kirppikseltä Onlyn syystakin huikeaan kuuden euron hintaan. Takissa ei mitään ''vammoja'' tms, napit ajattelin kuitenkin ommella hieman vahvemmasti kiinni. Viikonloppuna kävin myös MicMacissa Vernan kanssa ja ostin sieltä uuden laukun koulukäyttöön, hintaan 20.00 €. Laukku oli siis mallikappale, jonka oikea hinta olisi ollut 65 €.

 Sunnuntaina oli estekisat Adan kanssa ja mentiin siis se alueluokan kasikymppi. Adalla oli alla kuudenkympin rata ja verkka meni mielestäni hyvin ja kerrankin oli aikaa verkata, eikä tullut kiire. Radalla Ada tuntui ihan hyvältä, mutta ensimmäisestä esteestä pienen heilumisen jälkeen  tipahti puomi alas. Tämä tietty harmitti, koska lähestyminen oli hyvä ja poni tuntui terävältä. En siis keksinyt mitään syytä, miksi puomi tuli alas. Noh, joskus näinkin käy. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Itse kuvasin luokat 90-110, kuvia voi siis pyydellä. Omasta radasta ei kuvia, koska kukaan ei kuvaillut..

Vikellyksessä on tapahtunut hieman joukkuemuutoksia ja olen todella innoissani ! Motivaatio taitaa sittenkin tästä vielä nousta.. Lisäksi olen alkanut suunnittelemaan jo hieman tulevan kauden yv-küriani, musaani ja pukuani. Syksyn pimeät illat masentavat, mutta viileys antaa hieman lisäenergiaa keholle.

  Vihjasinkin tuossa yksi päivä jo, että esiintymistä on mahdollisesti tulossa ja pääsen siis vikeltämään Hihs:iin, eli Horse Show'hun. Aivan älyttömän siistiä, mutta älyttömän pelottavaa !


8 kommenttia:

miia kirjoitti...

oot kyl niin kaunis! :)

Anonyymi kirjoitti...

voisitko tehdä jossain vaiheessa meikkipostauksen ? :) ja millä ohjelmalla muokkaat kuvas ?

Mertsi kirjoitti...

VAU!! Pääsettekö sinne horse hommaa mikä on Hartwall areenal!!? Vitsi mäki haluisin...:( Mitäs muutoksii teil on joukkueen kaa? Mä voin tulla messii jos on pulaa ;D

Heta kirjoitti...

Miia- Kiitti ! (_:

Ano- Juu, toki voin tehdä meikkipostauksen. Muokkaan useimmiten nykyään vain picasalla. Ennen käytin myös mm. o-matic -nimistä ohjelmaa.

Meri- Joo, ihmettelin, miksei sua kutsuttu sinne ): Sinne tulee siis vaan mä, Paula, Emma ja Liia. Joukkuemuutoksista laitoin viestiä sulle facebookissa. ;)

Hannz kirjoitti...

Btw, sun silmät on ihan uskomattomat *w*

Heta kirjoitti...

Kiitti Hanz, ei ne kyl mun mielestä mitenkään ihmeelliset oo :)

Liina kirjoitti...

Hei onnee tost HIHS:i jutust, oot todellaki ansainnu päästä sinne! :)

Kerro mullekki noist joukkuemuutoksista!

Heta kirjoitti...

Kiitti Liina ! :)
Juu kertoilen joskus vaikka treeneissä ;)