perjantai 13. heinäkuuta 2012

TOP 5#


Päivää toverit !

Pitkään aikaan ei oo taas tullut postauksia, koska vaikka aiheita & kuvia on, ei ole joko intoa tai aikaa kirjoitella. Surullista sinänsä. Lupasin kuitenkin julkistaa top 5 blogia niistä jotka minulle lähetitte. Tuo siis tämän postauksen aiheena.

Blogeja tuli paljon, ja kaikki olivat todella erilaisia. Itse arvostan blogissa selkeyttä, mutta omaperäisyyttä. Blogin ulkoasu ei saa olla tylsä. Tykkään lukea blogeja, joiden teksteissä ei ole kirjoitusvirheitä, ja joiden jokaisessa tekstissä on kuva/kuvia ihan riippuen tekstin pituudesta. Kuvien hyvä laatu & suuruus eivät pahenna blogin kiinnostavuutta.


Blogi on raikas ja tasapainoinen. Tykkään kollaaseista ja runsaista videopostauksista. Nätti kirjoittaja rustaa selkeää ja kiinnostavaa tekstiä.. Eipä hyvään blogiin oikein muuta tarvita !Omaperäinen ja värikäs blogi, jonka kirjoittaja lisäilee blogiin aina vain hienompia otoksia. Eniten pidän blogissa juuri kuvista ja niiden monipuolisuudesta. Tunnen kirjoittajan, joten kirjoituksia on mukava seurata myös sen takia. Kirjoitus on selkeää ja helppolukuista.Ensin meinasin heti sulkea välilehden, mutta juutuin katselemaan ruutua ihmeissäni, koska huomasin bloggaajan upeat kuvat. Kuvat ovat todella hienoja, eikä ihmetystä pienennä se, että kirjoittajakin on vasta 13-vuotias. Musiikit postausten alussa ovat todellakin plussaa. Kirjoitus on joissakin kohdissa hieman omaperäistä, mutta ajattelin kuitenkin esitellä tämänkin blogin. 


 

Ajattelin laittaa tähän myös yhden heppablogin, koska niitä tykkään lukea itsekin paljon. On kiinnostavaa lukea mahtavan ratsukon puuhailuista. Blogilla on värikäs, mutta hillitty ulkoasu. Jutta osaa kirjoittaa pääasiat selkeästi ja sujuvasti. Useat postaukset ovat pidempiä, mutta niitä on mukava lukea - varsinkin, kun mukana on aiheellisia kuvia. Suosittelen heppatytöille !Ulkoasu on hillitty, mutta banneri kirkkaan värikäs.Tekstit ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, mutta kuvat täydentävät tekstejä hyvin. Postaustaukoja ei ole paljon, plussaa siitä ! 


Hauta meinas syödä pikkuponin..  HEINÄKUU 2012
Tässä nyt oli nää TOP-5 blogit.. Tulossa ois myös postaus Ruotsin kisamatkalta, jonka olen siis jo kirjoittanut, mutta en julkaissut, koska kuvia uupuu.. saa nähdä milloin ilmestyy.

2 kommenttia:

VERARAWR kirjoitti...

Vaaau kiitos paljon! :) ♥

Emppu kirjoitti...

Wii! :) Kiitti!:)