sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

ihkuteinipostaus
JJööaa, täällä taas rustailemassa tylsää merkityksetöntä postausta. Pientä vitutusta ilmassa.. lisäksi luen kirjaa Eniten vituttaa kaikki

Ensiksi kerron, että torstaina käännämme nokkamme kohti Ruotsia, jonne menemme päivälaivalla.. Eli laivalla, jolla ei ole mitään tekemistä. Ruotsissa siis vikellyskisat, joihin osallistun sekä yksilönä, että osana joukkuetta. En odota kisaa niin innolla, kuin normaaleja yv-kilpailuja, koska tiedän, että en voi odottaa yhtä hyviä pisteitä, kuin yleensä. Ja niin, joukkueenahan me saamme aina suht huonot pisteet.

Asiaahan ei tosiaan auta se, että satutin päkiäni perjantain treeneissä niin, etten voi nyt kävellä kunnolla. How nice ? En tiedä mikä siinä on, mutta menen lääkäriin huomenna. Saa nähdä, mikä tuomio tulee.


Lisäksi ajattelin vielä hieman purkaa tunteitani kirjoittamiseen, joten tässä vielä hiukan tekstiä nuorista teineistä.

Olette varmaan huomanneet sen, miten yhä nuoremmat alkavat käyttäytyä ''pissismäisesti''. Siis eihän siinä mitään pahaa, että nuori tyttö katsoo itse, mitä vaatteita haluaa ostaa, mutta.. Miksi kolmosluokkalaisten pitää meikata niin, että niiden naamat ovat ihan oransseja, ripsarit pitkin luomia ja kulmat epäsymmetriset lähes mustat viivat ? Miksi sen ikäisten pitää pilata hiuksensa värjäämällä ne ensin mustiksi ja sitten kymmenien värinpoistojen jälkeen platinablondeiksi ? Miksi kuulen kaduilla yhä enemmän kiroilua -- lasten suusta. Ei herranjumala ! Minusta 10-vuotias on vielä ihan lapsi. Minäkin olen vielä lapsi, enkä sitä käy kiistämäänkään, mutta minusta tämä on suunnanmuutos huonompaan. Jos joku tämän lukija tunnistaa itsensä tekstistä, niin kehotan vaihtamaan hiukan ''tyyliäsi''. 

   

Tässä itse vuonna 2008.
Itsehän aloitin meikkaamisen kuudennella luokalla, joka on sekin mielestäni hiukan aikaisin. Enkä kiistä, ettenkö olisi ollut itse ihkudaa-liisa. Arvatkaa, mikä sai minut muuttumaan ? Pari vuotta vanhempi tyttö tuli kommentoimaan kuvaani, että ''Olisit nätimpi vähemmällä meikillä. (:'' Yht'äkkiä koin valaistumisen, ja vähensin, tai ainakin normalisoin meikkaamistani. Häpeän niitä kuvia todella, mutta tässä pari esimerkkiä niistä..
 

Mikä hiton blurrinaama toiki on ? Ei tsiisus, ku hävettää..
Tästä voisi aasinsillalla jatkaa toiseen asiaan, eli siihen, miten nuoremmat eivät nykyään kunnioita vanhempia ihmisiä. Olen aina katsonut itseäni vanhempia kuin ylöspäin, koska ''ne ovat vanhempia, niitä pitää totella ja kunnioittaa, koska ne tietävät asioista enemmän.'' Itse olen huomannut, että ainakin muutamat itseäni nuoremmat harrastavat selvää vittuilua, eikä se ole mielestäni oikein. Mitä he luulevat sillä saavuttavansa, no eivät ainakaan vanhemman ikäluokan kunnioitusta tai kaveruutta. ''Mä oon nii vitun cool, ku vittuilin kolme vuotta vanhemmalle.'' Tämäkö on se ajattelutapa ? Hei haloo ihmiset, eikö kaikki voisi olla ystävällisiä, eikä miettiä mikä on toisesta cool ? Itse olen hiukan pahoillani siitä, miten kiltti olen ollut, koska yhtä hyvin voisin itse vaan vittuilla kunnolla takaisin, mutta yritän olla aina kiltti, kohtelias ja säilyttää hyvät välit, miksikö ? Koska juuri tuo paskanpuhuminen, vittuilu tms. jättää ne syvimmät arvet.

Onneksi on olemassa vielä niitäkin, jotka osaavat arvostaa oikeaa lapsuutta, eivätkä sorru massapissistelyyn, respect & olette ihania !

Anteeksi tämmöinen vähän rankempi postaus, toivottavasti otatte hieman kantaa teksteihin ! Ja hauskaa kesän jatkoa, loppuun vielä ripaus huumoria..


ps. MUISTA LINKITTÄÄ BLOGISI EDELLISEEN POSTAUKSEEN !

7 kommenttia:

Jek-ki kirjoitti...

Kerrankin joku puhuu asiaa! Itse aloitin meikkaamisen vasta 9si luokalla. En polta ja alkoholia oon juonu just sen ehtoollisviinin verran... Ja ikäähän on sen 16, tänä vuonna 17. Ite en nää mitää hienoo siinä et pitäis tuolla omassa oksennuksessa maata hirveet pakkelit naamassa ja joku rööki huulessa. Hauskaa voi olla ilmanki! Ja tosta vittuilemisesta vanhemmille. En tajuu jotenki noita nuoria jotka aiheuttaa niitten vanhemmille vaa mielipahaa. Ne useimmiten kuitenki haluu vaa hyvää ja auttaa..

Carmen_Radio kirjoitti...

Hyvä kantaa ottava postaus! Olen itse täysin samaa mieltä. Ja todellakin olet paljon kauniimpi ilman suurta meikkimäärää. :)

veea kirjoitti...

Hieno teksti, samaa mieltä! Surettaa kattoa lapsia semmosina ku liian suuri osa nyt on, näyttää lähinnä säälittäviltä :(

http://justweea.blogspot.fi

Heta kirjoitti...

Kiitos kommenteista, hyvä kuulla, ettei mielipiteeni ole täysin pähkähulluja. (:

miia kirjoitti...

Sulle on haaste mun blogissa :)

http://miia-miianmaailma.blogspot.fi/2012/07/haaste.html

Ja tää oli tosi hyvä postaus!

Anonyymi kirjoitti...

Tykkäsin täst postauksesta (:

Voisitko tehä täs lähiaikoin jonkuu erikoispostauksen? (: Meikkipostauksen, kuvapostauksen, videopostauksen tai jonkuu.

Anonyymi kirjoitti...

joo hei sulle ei kyll sovi tommonen ihq teini tyyli, parempi ilman meikkii!:D