maanantai 30. heinäkuuta 2012

Mökkeilyelämää

Juupelis, lupailin teille täksi päiväksi postausta, ja nyt sen saatte. Suurimman osan kuvista saatte kuitenkin muokkaamattomina..Olin tossa siis mökkeilemässä vuokramökillä. Eihän sielä oikein mitään tekemistä ollut, kun oltiin ihan kuusessa. Jyväskylässä kyllä pääsin kerran käymään ja sieltä mukaan tarttui kangaskassi, valkoiset edustusfarkut ja minikokoinen lakka. Mökillä tuli uitua, saunottua, kuvailtua, kalasteltua ja venyteltyäkkin. Semmosta perus kesäelämää. 

 Tänään mulla oli kampaaja, joka leikkasi 'huonot latvat pois'. Siinä samassahan lähti sitten koko hiukset. Nyt mulla on sellaiset viis senttiä yli olkapään.. Eli aivan järkyttävät. En tykkää yhtään varsinkaan näistä latvoista, kun on nyt niin liukkaat ja tasaiset = näyttävät semmosen nukkepään peruukilta. Lisäksi tuli kulmiin väriä, joka on sentään ihan kiva. 


 Treenailua oli taas eilen Pn kanssa ja vikellyksestä puheenollen.. Ylihuomenna lähtö kohti Slovakiaa, josta matka jatkuu lähes suoraan Imatralle, joten ei postauksia lähes kahteen viikkoon ! Surullista. 

Tässä viel loppuun tämmönen kuva mökiltä.. pitäkäämme hiljainen hetki hiusteni muistolle <3

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyviä kuvia!
ja oot hirveen nätti :) !

millä ohjelmalla muokkaat sun kuvas?

Anonyymi kirjoitti...

missä joukkueessa vikellät ?

Anonyymi kirjoitti...

Mua kiinnostais tietää, että missä käyt vikeltämäs? Kun välillä tulee sellainen kipinä et itekkin vois aloittaa. Niin tai tiiätkö mistä vois löytää lisä inffoa?(:

Heta kirjoitti...

Ano1 - Kiitti ! Muokkauksessa käytän pääosin picasaa, mutta välillä myös satunnaisesti muita ohjelmia.

Ano2- Kuulun junnujoukkueeseen, nimeltä Ag-team.

Ano3- Vikellän Sipoon suunnalla, Paippisissa Ag-tallilla. Infoa vikellyksestä löytyy mm. vikellys.fi-sivulta, sekä srl:n sivuilta. Tietty myös ihan googlettamalla löytyy varmasti jotain.

Itekki voin tietty yrittää vastailla johonki kysymyksiin, mutta oikeita vastauksia en voi ta'ata. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiva(: No jos kysyn sulta vaikka ihan suoraan, että kuina vanha vois vielä aloittaa vikellyksen ja tarviiks siin aikaisempaa voimistelu taustaa?(: Oon kuitenkin leirillä vikeltänyt n. 4 kertaa ja tehnyt kaikkia perusjuttuja. Ja harrastan ratsastusta.(:

Heta kirjoitti...

Sielä missä mä käyn, voi vikellyksen alottaa 7-vuotiaana. Aikasempaa heppailu- tai voimistelutaustaa ei tarvitse. (:

Anonyymi kirjoitti...

Selvä juttu(: Mut voisko vielä esim. ylä-aste ikäinen aloittaa vikellyksen, vai onko jo "liian vanha"? Ja hei kiitti sulle jo nyt noista vastauksista!!(:

Heta kirjoitti...

Ano - Ei todellakaan ole liian vanha ! Tiiän semmosen joukkueenkin, mikä perustettiin joskus just sen takia, koska yht'äkkiä alotti niin monta vanhempaa nuorta. Eli just jotain about 15-vuotiaita ? Mun mielipide onkin, ettei ikinä oo liian vanha alottamaan vikellystä. (:

Anonyymi kirjoitti...

jees kiva kuulla!(: Voiski alkaa ottaa enemmän selvää ja googlailla vikellyksestä, jos vaikka ittekki ny sitte EHKÄ aloittais!(: Mut kiitti sulle ihan SUPERpaljon näistä vastauksista!(: Blogiis on muuten kiva lukee ja varsinkin noita vikellysjuttuja, joita ei ihan niin monesta blogista löydykkään!

Heta kirjoitti...

Ano - Täällähän mä oon sitä varten, että annan vastauksia just tämmösissä asioissa. Ja iso kiitos kehuista :)