lauantai 25. kesäkuuta 2016

Lyhyesti: CVI Flyinge

Heipparallaa ystäväiset.

Tällä kertaa tämä kirjuri postailee Veeärrän kyydistä, matkalla kohti serkuksieni mökkiä. Eilisen juhannusaaton vietin vielä töissä ja kotona/ystävälläni vieraillen, mutta parin vapaapäivän aikana ajattelin karata kohti maaseudun rauhaa. Myös valmennuksista on nyt parin viikon breikki.

Takaisin asiaan: Lupasin kuitenkin taas päivitellä jotain menneistä CVI Flyingen kilpailuista ja tässä sitä nyt ollaan. En millään jaksaisi kirjoittaa tästä ''tavainomaista kisapostausta'', koska kaikki käytännön asiat kulkevat jokaisissa kilpailuissa lähes samalla kaavalla: päivisin hoidetaan heppoja, treenataan/kisataan ja tehdään ruokaa. Yöllä nukkumaan ja aamuvarhaisella taas herätys uuteen aamuun.

Asioita, jotka eivät kuitenkaan menneet aivan suunnitelmien mukaan oli kuitenkin matkassa tälläkin kerralla mukana. Treenipäivänä kisahevoseni tuli epäpuhtaaksi, eikä tästä johtuen läpäissyt vet checkiä. Kilpailin siis toisella treenihepoistamme, jonka kanssa olen ohjelmiani oikeasti treenannut viimeksi ehkä joskus lumen ollessa vielä maassa.

Suorituksissa hyvää ja huonoa: periksissä yllättävän hyvät pisteet tekemiseen nähden ja kyyrin tekeminen todella paljon parempaa itse suokassa kuin verkassa. Jos olisin mennyt kakkostähteä, niin kisat olisivat ehkä sujuneetkin ihan ok. Menin kuitenkin sitä kolmosta, joka tarkoitti myös teknistä ohjelmaa, joka ei sitten mennytkään ihan kuin elokuvissa. Meinasin tippua, improsin ja unohdin tehdä yhden teknisen liikkeen (????!!!). Jep. Ja pisteissähän tuo näkyi aika selvästi.

No mutta, tällaista sattuu ja näistähän vaan oppii. Sanomattakin kuitenkin varmaan selvää, ettei näillä suorituksilla ole asiaa MM-kisoihin tänä vuonna. Ehkä ensi vuonna päästään sitten EM-karkeloihin mukaan. Olen muillekkin jo puhunut, ettei tämä oikeastaan haittaa, koska muut kisat tällä kaudella ovat menneet todella hyvin, ja onhan tämä kisakausi ollut aika rankkaa aikaa tähän asti. Nyt on hyvä pitää pientä hengähdystaukoa ja kisata seuraavan kerran elokuun SM-kisoissa.

Flyingestä vielä sellainen lisämaininta, että erityisen ylpeä olen kaikkien nuorten Suomityttöjen suorituksista - aivan upeaa! Niin cooleja ja siistejä suorituksia, olivat areenalla kuin kotonansa! Kyllä nämä muutavan vuoden päästä ovat aivan huippuja jos vaan jaksavat treenata ahkerasti... ;)

Ei sit muuta ku entistä kovempi rähinä päälle. / CVI Frenstat/ Nelly M.Ei kommentteja: