lauantai 28. toukokuuta 2016

Haluutko mut valmentamaan just sua?


Nyt se olisi mahdollista! 


Hei Valmentaja! Kaipaatko uusia pirteitä näkökulmia valmentamiseen - tai haluaisitko muuten vaan järjestää vikellysporukallenne tehoviikonlopun vierailevan valmentajan kanssa? 

Hei Vikeltäjä! Kiinnostaisiko Sinua osallistua mun ohjaamalle tehokurssille ja päästä kehittämään itseäsi aivan uudelle levelille? 

Hei Vanhempi! Haluaisitko saada kotiin vieläkin iloisemman ja innostuneemman nuoren? Kesä on aivan nurkan takana, ja mahtavat säät sekä koulujen loppuminen tuntuu tuovan vaan lisää intoa tähän upeaan harrastukseen.


Mitä minä siis tarjoan? Puhun juuri Teille räätälöidystä viikonloppukurssista, jonka aikana matkustaisin teidän vikellysnurkillenne jakamaan laajaa tietotaitoani ja osaamistani. Monet varmaan jo tuntevatkin minut, mutta mikäli et, niin tässä pieni kertaus: Olen Heta Vihro, 19-vuotias kv-tason vikeltäjä. Omaan monilajisen harrastuspohjan ja olen toiminut valmentajana vuodesta 2013 alkaen. Valmentaessa hyödynnän itse vikellyksen lajitekniikan lisäksi myös tanssi- ja voimistelupiireissä opittuja treenimalleja.


Kurssi voisi esimerkkinä sisältää: luennon (aihe vapaavalintainen), vikellystä sekä pukilla että hevosella, oheisliikuntaa (voimistelu, lenkkeily, toiveoheinen?) sekä hauskaa yhdessäoloa. Vikeltäjien taito- tai ikätasolla ei ole merkitystä, kunhan vain intoa riittää!


Mikäli vierailuni kiinnostaa, voimme sopia tarkemmin kurssin sisällöstä ja muista kurssia koskevista asioista. Jos jotain kysyttävää herää, otathan rohkeasti yhteyttä vaikka Facebookissa tai sähköpostilla!


Terkuin Heta Vihro / Vihro Heta Tmi

Ei kommentteja: