tiistai 26. huhtikuuta 2016

kisoja ja kriisejä toistensa jälkeen

....AUUUUUUUUU....
 Hei ihmisyydet!

Viime viikonloppuna mulla oli siis kahden lajin kilpailuja (vikellys + tanvo), joista molemmat suoriutuivat omalla painollaan hyvien ja huonojen hetkiensä kanssa. Nyt haluaisin kirjoittaa maat ja mannut noista kisailuista ja fiiliksistä siellä, mutta pakko ikäväkseni ilmoittaa, että en vain ehdi. Pitää vielä tehdä ties mitä yhteyshenkilövelvollisuuksia, kahta ainetutkielmaa sekä pakkailuja... tämän illan aikana. 

Halusin kuitenkin tulla ilmoittamaan, että pukukriisikin selvisi ja sain kuin sainkin pukuni lauantaiksi. Suuri kiitos vielä urhoolliselle Venlalle, joka sen kävi minulle hakemassa. 

Elämäni on nyt samaa sarjaa huoneeni kanssa: kaaos. Tuntuu, että elän kovinkin suuria suhdannevaihteluita tasapainoillessani jossain kriisien ja kilpailujen välimaastossa. On ollut kuulkaas vasta kahdet kisat ja on jo ollut ties mitä kriisejä! On ollut pukukriisiä, hevoskriisiä, itsetuntokriisiä, valmentamiskriisiä, varauskriisiä, identiteettikriisiä ja tänään oli vuorossa hevoskriisi part 247, sekä yleinen pakkauskriisi. 

Huomenna lähdetään Budapestiin taas kisailemaan vanhalla tutulla kaavalla. Toivottakaa onnea ja menestystä! Näiden jälkeen vuorossa Belgia, Ypäjä, Sala... Ei ainakaan kisarutiini ihan hevillä huku?
Kiitos kuvista Nella!

Yritän palailla kirjailemaan tuloksia ja fiiliksiä mahdollisimman pian, luultavasti tismalleen viikon kuluttua. Pysykää kuulolla!

Ei kommentteja: