torstai 15. lokakuuta 2015

Kärsimättömyyttä

KOHTA SE TULEE! 


... Nimittäin mun ihka oma pieni jakso Ystäväni Hevonen -sarjassa! Ronjan blogista löytyy jo pieniä kivoja tekstipätkiä ja kuvia vikellyksestä, käykäähän ihmeessä kattelemassa.

Hii, jännittää!

Kuva: Emmi Kähkönen 

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä vikellän laukkaa ja mun polvet on ollu vähän yli kuukauden kipeät. Ja kerähyppyjen teko sattuu ja kyykyt ja askelkyykyt. Mitä mun pitäisi tehdä?

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuuko sulla kipua polven etuosassa? Jos on niin suosittelen lukemaan netistä osgood schlatterin taudista ja jos oireet kuvaavat sitä, mennä lääkäriin. Toivottavasti auttoi :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo tuntuu siinä etuosassa, kiitti paljon! Ps. Eikai se tauti oo vakava jos se on mulla?

Heta kirjoitti...

Moikka. Mäkin oon elellyt polvikipujen kanssa & tiedän, ettei se oo kivaa. Suosittelen käymään (jalkoihin/polviin erikoistuneella) fysioterapeutilla, ne saattaa joskus olla jopa parempi vaihtoehto kun lääkäri. Tai, se riippuu siitä, missä se ongelma on. Tärkeintä treenissä olisi välttää polven virheasentoja (varsinkin tärähdyksissä), koska ne kuormittavat polvea väärällä tavalla.

Mutta siis pointtihan taas tässä oli, että suosittelen käymään fyssarilla. Jos on tarpeen, niin ne ohjaa sitten lääkärille. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole vakavaa, jos ei rasia liikaa. Useimmiten hoitona on 1-3kk hyppy-ja juoksukielto. Jos taudin päästää etenemään liian pitkälle se muuttuu hyppääjän polveksi joka voidaan joutua leikkaamaan. Suosittelen etsimään netistä tietoa, siellä on hyviä sivuja joissa kerrotaan taudista :)

Anonyymi kirjoitti...

kiitos paljon vinkeistä ja saatetaan jo aika pian mennä fyssarille! oon niin kiitollinen avusta kaikille ja varsinkin Hetalle<3

Heta kirjoitti...

Ilo on mun puolella :) toivottavasti saat polven kuntoon!