sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Nauruterapiaa

  Syysloma on ohi. 

Musta tuntuu, että heti kun kirjoittelin kaikesta kivasta ja ihanasta, niin karma palautti meitsin takaisin maan pinnalle: eihän se elämä - tai treenit - oo aina niillä ruusuilla tanssimista. Mä ehdinkin jo miettiä, että onko oikein, että mulla menee niin hyvin?  Ympärilläni on paljon ihmisiä, joilla on tällä hetkellä huolia ja murheita. Ehkä niiden mun hyvien hetkien on tarkoitus antaa mulle voimaa tukea muita kansssaeläjiä? Jos itsellä menee hyvin, on minusta oikeutettua tuoda sitä iloa myös muiden päivään. Hyvinä päivinä tuetaan, huonoina saadaan tukea. Sitä vartenhan ne lähimmäiset ovat.

...Nyt takaisin siihen lomaan: 


Siivosin, treenasin, pohdiskelin ensi kauden teemoja, tein paria koulujuttua, valmensin, näin vanhaa kaveriporukkaa, kävin metsäretkellä, shoppalin itselleni kauniin talvitakin, kävin katsomassa superhyvän leffan (Intern), leivoin sitruuna-mustikkajuustokakun, kävin Prison Islandissa Liinan ja Even kanssa, puhuin syvällisiä ja harrastin paljon nauruterapiaa. Aika paljon juttuja sitä viikossa ehtiikin tehdä. Kiitän seuralaisiani näissä erinäisissä aktiviteeteissa, olette aika huippuväkeä. Jos sanonta kuuluu, että minä olen lähimpien ystävieni keskiarvopersoona, niin olen kyllä itsekin aika huippu tyyppi. ... Noh, ainakin melkein.


Anyways, suosittelen kaikille lämpimästi tuota Prison Islandia. Itse lähdin matkaan hieman skeptisenä, mutta paikka olikin aika siisti, sopivasti ärsyttävä. Mikäli koet olevasti jotenkin älykäs, suosittelen kokeilemaan ko. paikkaa - viimeistään siellä tunnet itsesi hyvinkin tyhmäksi. :D Hauskaa toki oli, sitä en kiellä!

Toinen asia, jonka ajattelin vielä nostaa esille, oli tuo Ystäväni Hevonen -pätkä, joka löytyy nyt Yle Areenasta. Hienosti kuvattu & editoitu video, ei voi muuta sanoa. Käykää ihmeessä katsomassa ja kertokaa, että mitä te tykkäsitte? Kuvat 3 & 4: Emmi Kähkönen / Ystäväni Hevonen

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Video on mielettömän kauniisti tehty ja jotenkin siitä välittyy ihanasti se ilo ja into tekemiseen sekä rakkaus lajiin. Sympaattisen ja aidonoloisen ihmisen kuvan kyllä itsestäsi annoit, niin kuin toki blogissasikin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä postaus ja super kiva ystävänihevonen video!

Heta kirjoitti...

Ano 1: Voi kiitos Sinulle kehuista, ihana kuulla! Samaa mieltä videosta, antaa kyllä lajille tosi hyvää mainosta :-)

Heta kirjoitti...

Ano 2: kiitos sinulle! Itsekkin tykkäsin videosta kovasti :-)