torstai 15. tammikuuta 2015

Viimeinen postaus alaikäisenä


Moi.
Aika hauska otsikko, eikö? Huomenna se sitten tapahtuu: täytän 18 vuotta. 

Viime postauksen jälkeen on tapahtunut jo paljon: Viikonloppuna piipahdimme Ypäjällä, maanantaina kävin ajelemassa liukasradalla - mikä olikin turha paniikin aihe, sehän oli hauskaa! Myöhään illasta kävin tekemässä vielä rennon iltasalin. 

Leksu näytti hienolta!

Tiistaina kävin ompelijallani mekkosovituksessa ja jakamassa pukusuunnitelmani tulevaa kautta varten. Tiistai-iltana oli normaalisti tanssillisen voimistelun treenit ja jotenkin on hauska huomata, miten niinkin eri ikäisistä ja -taustaisista ihmisistä on muovautunut yhtenäinen porukka. Ikäeroa taitaa parhaimmillaan olla yli 20 vuotta? 

Eilen, siis keskiviikkona, kävin koulun jälkeen Oonan kanssa taas saleilemassa, minkä jälkeen riensin valmentamaan. Valmentajana kausi 2015 on lähtenyt todella hyvin rullailemaan ja into ja halu kehittyä näkyy niin tytöistä kuin hevosestakin (... ja toivottavasti valmentajistakin. haha). Taitaa olla koutseillakin taas narut paremmin käsissä kuin viime vuoden loppupuolella; olemme taas palanneet viime kevään teemajärjestelmään, eli jokaisissa heppatreeneissä on oma teemansa, (esim. ketteryys, voima, notkeus, tiimityö ym.) jonka pohjalta suunnittelen treenin runkoa ja liikkeitä niin hepalla kuin maassakin suoritettaviksi. 

Tänään aloitin aamuni pakkaamisella ja kouluunkin olisi tarkoitus jossain vaiheessa selviytyä. 
Mutta summa summarum; palatakseni otsikkooni... Ei kai siinä sitten mitään. Sitä on vaan hypetetty niin kauan ja hartaasti. Ja nyt se oikeasti tapahtuu. Kummallista kerrassaan. Ootteko te yksilöt siellä ruudun toisella puolella miettineet tuota maagista ikävuotta paljon? Tavallaan mikään ei ole erilaista, mutta kaikki muuttuu tavalla tai toisella. Vapautta ja vastuuta, niinhän siitä sanotaan.  
Ei mulla taas ihmeempiä. Postausta taas Västerosin pukkileirin jälkeen!

Ps. löydättekö mut ylläolevista kuvista? Tosta on vissiin tullut joku yleinen läppä meidän vikellyspiireissä... :D
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hajosin noille vikoille kuville XDD T. liina

Anonyymi kirjoitti...

Summa summarum... Meijän hetasta tuli aikuinen apua!!!!

Heta kirjoitti...

... :'D

Heta kirjoitti...

:o niin pääs käymään :o