sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Landeilua

Sitä oppii näkemään lähellä olevat asiat vain katsomalla kaukaa. -Hetskuhetulahetuhetardi
Hassu tilanne; olen keskellä ei mitään ja nyt mulla on tosi paljon kuvia ja postausideoita. Mistähän sitä sitten aloittaisi?

Viimeisen viikon olen viettänyt Pohjanmaalla serkkujeni ja mummoni luona - paikalla lisäkseni vain hiljaisuus ja täydellinen maalaisidylli. En monesti pode koti-ikävää, mutta pakko myöntää että on vähän jo ikävä treenejä ja Dumlea. Ahdistavaa, kun ulkona taloa ympäröivät vain pellot ja ... pellot.
Serkkujeni kanssa harrastelin mm. mökkeilyä, pelejä, leffoja ja kuvailua. Parina aamuna olen jaksanut seisemän aikaan lähtenyt lenkkiäkin heittämään! ja eksynyt melkeen yksin metsään... Sitten olen aikalailla ollut tekemättä mitään, toisin sanoin makaillut.... sängyllä..sohvalla..lattialla..nurmikolla..portaissa. Auts.

Kun pääsen tien päältä kotiin, odottaa siellä vielä puolen viikon lomani,.. ei vaan hetkinen, lähdenkin Lahteen vikellysleiriä katselemaan pariksi päiväksi. Keskiviikkona matkani käy myös kohti ratsastainliittoa ja uusia edustusvaatteita  ...tämän jälkeen alkaa taas valmentelu, viklaustreenit ja duuni. Huhheijaa. Onneksi EM-kisojen sähläysrumba varausten osalta alkaa olla paketissa, samoin sirkusmarkkinoiden sähköpostisota.
Löysin myös toisen urheilijan blogista mahtavan uuden somekanavan! TeamUp on sosiaalisen median yhteisö, joka tuo yhteen talentit, fanit ja yritykset uudenlaisella tavalla. Sivustomme keskipisteenä ovat talentit (urheilijat, urheilujoukkueet, muusikot, taiteilijat...), ja palvelumme ytimenä on auttaa heitä saamaan tarvitsemaansa näkyvyyttä, tukea ja yhteistyökumppaneita, jotta he voivat edetä kohti tavoitteitaan ja unelmiaan.  Mikäli ketään kiinnostaa, niin fanittamaan vaan! Olisi mahtavaa joku päivä löytää tuota kautta joku yhteistyökumppani!


Herättelen suuria toiveita vikellyksen suhteen tulevaisuudessa; mahdollisesti pari lisää vikellysharrastuspaikkaa tulossa! Lisäksi odottelen sitä omaa pukkiani ja suunnittelen pikkuhiljaa ensi vuoden treenisuunnitelmaa maajoukkuehaun liitteeksi.

Vieläkö jotain? Paljonkin. Ehkä jätän jotain kuitenkin myös ensi kertaan. ;)
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wow!! Tosi hienoja kuvia ja kiva teksti :)

Heta kirjoitti...

Kiitoskiitos! :)