lauantai 7. kesäkuuta 2014

Leikkitovereita etsimässä

Moi ihmiset. Ja ihmeelliset. On ollut pitkiä duunipäiviä, treenejä, Husin reissua ja muuta meneillään, joten aika kiireistä naista olen esittänyt koulujen loppumisen jälkeen. Oikeastaan kirjoittelin puolet tästä postauksesta jo aikapäivät sitten, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi julkaista mitään... Mistä lie johtuu.

Osa seuraajista varmaan muistaa mun joskus postanneen harmillisena siitä kuinka tänä aikana on hankala olla nuori; kuinka kirjoittamattomien sääntöjen mukaan pelit ja leikit ovat kiellettyjä. Palaan aiheeseen ehdotteen muodossa. Mitä jos me kaikki innokkaat lähimaaston populaation jäsenet kokoaisimme pienen porukan, jolla voisimme miittailla kesän aikana säännöllisen epäsäännöllisesti ja oikeasti saisimme aikaan jotain mahtavaa yhdessä? Joka viikko voisimme pelailla tai opetella jotain uutta urheilulajia keskenämme, ainahan joku osaa jotain. Ja ainahan jollain on välineitä. Miettikääs nyt; a) ei yksin turhaa kotona löhöilyä b) aurinkoisista ilmoista nauttimista hyvässä seurassa c) saattaisimme jopa oppia toisiltamme jotain d) myös uudet tuttavuudet voisivat olla aika huippujuttu.

Tykkään ideasta ja tykkäisin myös toteuttaa sitä. Olisihan se aika mahtijuttu, jos voisi kesän jälkeen ylpeästi sanoa, että on tehnyt jotain muiden ja itsensä eteen - ja saanut siinä samassa uusia kavereita. Mikäli seuraajien joukosta löytyy uusimaalaisia about 10-30 ikähaarukkaan mahtuvia henkilöitä, toivon että mietitte tosissanne tätä ilmoa, yhteyttä saa ottaa.
Monissa blogeissa on myös vilkkunut ämpärilistoja kesälle, ja haluaisinkin nyt kuulla kaikenlaisia ehdotuksia seuraajiltani: Mitä minun pitäisi kesälläni tehdä tai mitä omiin kesäplääneihinne kuuluu? Kesätyön, treenien, valmentamisen ja kisojen lisäksi tavoitteenani on ainakin nähdä kavereita (niin lähellä kuin kaukana), käydä Suomenlinnassa, telttailla, hypätä benjihyppy, valvoa yö läpeensä ja vaihtaa hiuskuontalo lyhyempään malliin! Siistiä olisi myös kokeilla suppausta ja koskenlaskua... ;) Siinähän yritän mahduttaa noita yhteen kesään.

Ps. Enää viikko Lahden kisoihin! Kaikki halukkaat varatkaa kalenterista tilaa ensi lauantaina tai sunnuntaina Lahden reissua varten... Mikäli kiinnostaisi nähdä vikellystä livenä, lisäinfoa voi kysellä multa. :)

Pps. Älkää huoliko kesäkunnosta, tää biisi pelastakoon kaikkien päivän...
  

3 kommenttia:

Ellinoora kirjoitti...

Sun pitää tulla tänne ja kehitellään jotain hauskaa porukalla! Tänä vuonna jos vältettäis ne TK-reissut :D

Anonyymi kirjoitti...

Joo, jos tehtäis jotain vähän paremmalla onnella ku viimmeks kun tuut!;) äää millon sä benji-hypyn teet?!:D
-Sara

Heta kirjoitti...

Ellinoora ja Sara... hah saa nähä uskallanko tulla! :D Benjiä ois tarkotus tän kuun lopussa... HII!