sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Silver medal!Pienimuotoiset heipat täältä koulukirjakasan alta!

Nyt kirjoittaessani makailen täällä oman sekasortoisen kaatopaikkani keskellä - hautautuneena koulukirjoihin. Maanantaina ja tiistaina, molempina päivinä kaksi koetta tulossa. Nyt vielä viimeinen koetsemppi, koska päättönumerot ovat jo ihan oven takana! Koenumeroni ovat hyppineet lattian ja katon välillä viimeaikoina aika hurjan paljon.. En kuitenkaan aio väsyttää teitä enempää koulujutuillani - Nyt on vikellysuutisten vuoro! .. Tosin, mistä tiedän, ettei se väsytä teitä ? No, enpä tiedäkkään. Siksi olen edelleen hyvin kiitollinen kaikista kommenteistanne.

Vaikka en kykene kaikkia toiveitanne postausteni osalta toteuttamaan, pyrin toteuttamaan niitä aina ehtimiseni mukaan. (:


 Lahdessa oli lauantaina vikellyskilpailut, Tänä vuonna osallistuin A-tason joukkueessa, sekä A-tason Yv:nä. Aamu alkoi ennen kuutta, hiukset jo edellisenä iltana laitettuna. Ajomatka Lahteen sujui nopeasti ja   paikanpäällä alkoi hevosten letitys, harjaus, sekä kisakamojen kantaminen talliin. Pian tämän jälkeen oli hevostarkastus, joka sujui ongelmitta.


Yhteensä tuli juostua areenalle neljä kertaa, kahdesti periksissä, kahdesti kyyrin takia. Joukkueperikseni olivat selvästi paremmat, kuin yv, mutta yksinvikellyksen vapaaohjelmani meni paremmin, kuin joukkuekürin osuuteni. Kaikista suorituksistani jäi kuitenkin tosi hyvät fiilikset.

Olemme edelleen Suomen ainoa A-tason joukkue, joten sijoitusta ei voi verrata oikein mihinkään tai kehenkään. Pisteitä saimme 5.056, periksissä vielä paljon parannettavaa kaikilla !

Yksinvikellyksessä loppupisteeni olivat 6.088, jes, yli kutonen! Ja hopeinen mitalihan siitä kaulaan jaettiin. (2./ 11.) Seisonnan kämmäys periksissä oikeastaan laski pisteitäni aikalailla.. Mutta hyvällä mielellä jatketaan kohti Ruotsin kisoja, jonne lähdetään helatorstaina!

Kisoissa näkyi paljon hyviä suorituksia ja huimaa kehitystä. Mahtavaa nähdä, miten vikeltäjät jaksavat tehdä duunia menestyksen eteen. Pikkuhiljaa laji alkaa muuttamaan suuntaansa hieman ulkomaalaisempaan muottiin - enemmän esittämistä, vaikeampia liikkeitä, toinen toistaan upeampia pukuja, sekä yhä enemmän vaivannäköä jokaisen pienenkin yksityiskohdan hiomiseen. Mahtavaa !Jos palataan vielä tähän päivään, niin aamulla kävin taas juoksemassa tuon karvaisen otuksen kanssa ja sen lisäksi olen tosiaan kuollut tylsyyteen näiden koulukirjojen kanssa.. Ja onhan tämä bloggerikin ollut tässä auki. Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä hankkimassa vielä tiimille yhtenäiset edustuspaidat, käydä normaalisti treeneissä, nukkua univelkoja mahdollisuuksien mukaan pois ja toivottavasti vielä postata ennen tuota reissua.. Tulisi välillä muutakin, kuin kisapostauspäivittelyä.

Seuraavalla viikolla olisi vuorossa ne Helsingin lääkäri-tutkimus-mikälie-hormonihoitokeskustelu-jutskat.. huihui. Sen lisäksi liikanryhmän kanssa pieni issikkavaellus, sekä mahdollisesti estekilpailut.

Ainiin. Tiedän, että haluatte vielä kuulla, miten varpaastani on nyt puoli kynttä irti. Tammikuussa varpaisiini tuli paleltumat, tai mitkä lie kuoliot ja ne mustuivat täysin. Nyt ne sitten lähtevät irti. On muuten pikkuisen kipeät, en suosittele palelluttamaan raajojanne. Onneksemme kesä on ehkä tulossa.


Kaikki postauksen kuvat on ottanut Eveliina Väkeväinen.


6 kommenttia:

Jek-ki kirjoitti...

Kyllä mekin täältä ehkä joskus noustaan A-tasolle, vaikka eilisen joukkue-esitys ei ollutkaan kovin vakuuttava :D. Sitä odotellessa :). Tosiaan laitan viel tähänki et mul on kuvia siitä toisesta c-joukkueesta ja b-joukkueesta.

Heta kirjoitti...

Jessica, Nousette tottakai! Ihan mahtavaa olisi saada kilpailua kehiin, kun on ollut hieman hiljaiseloa tuolla A-tasolla niin kauan, kuin olen itse vikeltänyt. Viimeistään siellä Karjaalla saatte sen vitosen! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olen niin kateellinen sinulle! Haluaisin harrastaa vikellystä tosissaan ja kilpailla, mutta näin pienellä paikkakunnalla se ei ole mahdollista.... Meillä on harkat kerran viikossa, eikä opettajatkaan osaa juuri mitään. Hevonenkin on niin vanha, ettei sillä voi laukata... Minkäänlaisia tasoryhmiä ei ole, koska vikeltäjiä on niin vähän. Ole onnellinen, kun saat harrastaa hienoa lajia! (:

Anonyymi kirjoitti...

Pitäs vissii vähä rajottaa tota bodaamist ku tos kumarrukses te kaikki ootte tollasii normaaleit mut mä hirvee kaappi! :DDD t. Liina

oonareeta kirjoitti...

hahha kuulostaa ku sun varvas ois lähössä irti eikä kynsi :D

Heta kirjoitti...

Ano- harmi kuulla, ettei kaikilla ole mahdollisuutta samaan, kuin minulla.. vaikka onhan tuokin sanomatta selvää. Toivottavasti pääsisit kehittymään mahdollisuuksien mukaan vikellyksessä ja toivottavasti tulevaisuudessa lajin harrastusmahdollisuudet ovat Suomessakin laajemmat. Itse arvostan tätä mahdollisuutta kehittyä ja yritänkin käyttää sen mahdollisimman hyvin. :)

Liina- jepjep, kaappi mikä kaappi!

Oona- Kohta seki varmaan irtoaa.. o.o